Naravna lepota

Umetne trepalnice so 'OUT'

N.N.
4. 5. 2016, 08.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Obdobje umetnih trepalnic, nohtov in ostalih plastičnih pripomočkov, s katerimi lahko poudarite svoje atribute, je mimo. No, vsaj če želite biti v trendu! Kot smo opazili na brvi priznanih modnih oblikovalcev, ki so na mednarodnih tednih mode predstavili svoje kreacije in trende ličenja za pomlad-poletje, je čas za naravno lepoto!

Prav nič drugače pa ni, ko pride do trepalnic. Le-te ne smejo izgledati izumetičeno, zato pozabite na umetne trepalnice, za katere je prav tako znano, da lahko poškodujejo vaše naravne trepalnice ali celo povzročijo njihovo izpadanje. Na srečo pa je tukaj alternativa, in sicer serum za naravno podaljševanje trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki že po 2-4 tednih uporabe vidno podaljša, zgosti, potemni in priviha vaše trepalnice, deluje pa tudi na obrveh.

Zakaj prav Lux-Factor?

Morda ste opazili, da je na trgu že kar nekaj produktov, ki obljubljajo rast trepalnic, ne vsebujejo pa vsi tudi popolnoma naravne sestavine, ki krepijo in podaljšajo vaše trepalnice brez draženja oči ali katerih koli drugih škodljivih stranskih učinkov. Učinkovine v Lux-Factor serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša in lahko raste dlje kot običajno ter je tudi bistveno bolj elastična. Tanek zaščitni sloj, ki se ustvarja ob nanosu seruma za rast trepalnic, pa jih ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Dobra novica pa je tudi to, da trepalnice z uporabo seruma pridobijo temnejšo barvo, kar ustvarja make up efekt brez maskare. Za razliko od drugih serumov za rast trepalnic na trgu lahko Lux-Factor Eyelash serum za rast trepalnic učinkovito uporabljate sočasno z ostalimi ličili.

Najučinkovitejši serum za rast trepalnic na našem tržišču uporabljajo tudi slovenske blogerke!

Sanja Grohar (@theycallmebambam)

Eva Ahačevčič (@evahacevcic)

Katarina Vidic (@katiquetteblog)

Lea Filipović (@lepaafna)

Nataša Stojanović (@putallonme)

Nataša Mernik (@anakrejevska)

Če bi želeli svoje trepalnice naravno podaljšati tudi vi, lahko to sedaj storite s 50-odstotnim popustom po super promocijski ceni, samo na www.lux-factor.com!