Zanimivosti

Horoskop za sredo, 9. februarja

W.Y.
10. 2. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v negotove vode. Treba bo spoznati še nekaj vidikov. Ne ocenjujte drugih po sebi, stvari so namreč povsem drugačne. 

BIK – Pripravite se na vse, zlasti če se z nekom srečujete le poredko ali če imata oba preveč drugih obveznosti. Tokrat pogumno stavite bolj na prijateljstvo kot na ljubezen. 

DVOJČKA – V karieri ostanite povsem zbrani, čeprav bi radi izvedeli vse naenkrat. Vsekakor se lahko dogovorite, posebno če gre za nakup, prodajo ali priprave na izpit. 

RAK – Nekaj idealnih priložnosti bo za kovanje resnejših načrtov. Na drugi strani imate končno nekoga, ki je na vaši, torej na isti valovni dolžini. Ni vam treba hiteti. 

LEV – Danes vam bo nagajal vpliv Venere, zato bodite pozorni, da ne boste kakšne igrive opazke prejeli kot žalitev. Vezani boste usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa. 

DEVICA – Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, tokrat ničesar ne prepuščate naključju. 

TEHTNICA – V obdobju, ki je pred vami, boste stopili iz navideznih okvirjev, v katerih znate vedno sami poskrbeti za vse. Tokrat vam veliko dela in denarja ne bo prineslo sreče. 

ŠKORPIJON – Počasi prihajate na plan, kar bo očitno v poslovnih odnosih. Pazljivo z osebo, s katero ste že nekaj časa v nekoliko nenavadnem razmerju, ali pa z občutljivim partnerjem. 

STRELEC – Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica popolnoma drugačna. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Poskusite se prilagoditi trenutnemu položaju. 

KOZOROG – Nekdo bo izpolnil vaša pričakovanja, kar bo ustrezalo predvsem tistim, ki bi se radi ustalili. Nekako se vam zdi, da boste mirnejši v razmerju, v katerem je marsikaj jasno že na začetku. 

VODNAR – Premislite, preden se boste odpravili na pot. Ostane še veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila na vaši delovni mizi ali doma. V službi ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas. 

RIBI – Sposobni boste sprejemati resne odločitve, čeprav se bodo vsi okoli vas trudili narediti tudi kaj koristnega, kar bo pozneje obrodilo lepe sadove.