Zanimivosti

Gasilci so rešili lulčka iz jeklenega objema

G.G.
9. 2. 2016, 21.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Gasilci v španskem mestu Denia so imeli prejšnji četrtek nenavadno posredovanje. Iz tesnega objema erekcijski obročkov so morali rešiti penis nesrečnega Litovca.

Litovec na dopustu v Španiji je do bolnišnice prišel sam in potožil o svoji zagati, ki se mu je pripetila pri pestrih spolnih igricah. Zdravniki so si ogledali njegovega prijateljčka in le zmajali z glavo. Penis je bil namreč ujet v kar štiri jeklene erekcijske obročke, ki se niso premaknili niti za milimeter.

Zdravniki so na pomoč poklicali gasilce, ki so bolje opremljeni za tovrstno posredovanje. Toda obročki so bili tako debeli, da so morali previdno dvakrat zarezati, da so ju lahko odstranili z delikatnega dela moškega telesa.

Gasilci so po uspešnem posredovanju za lokalne medije povedali, da so že odstranjevali obročke, a tiste s prostov na roki.

S podobno intervencijo se lahko pohvalijo tudi gasilci v nemškem Osnabrücku, ki so morali decembra lani kar dva moška oziroma njuna »prijatelja« rešiti iz pretesnega objema erekcijskega obročka.