Zanimivosti

Nežno britje občutljive kože

18. 12. 2015, 09.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Britje občutljive kože lahko moškim predstavlja boleč izziv. S Philipsovimi brivniki serije 7000 za suho in mokro britje pa se od rdečice, srbenja in drugih reakcij končno poslovimo! Revolucionarna rezila z edinstvenimi obročki, ki so zamenjali gladke površine okoli rezila, poskrbijo za manj stika s kožo in posledično brezhibno drsenje po obrazu brez trenja, ki je prej povzročalo iritacije.

Philips
Glava brivnika DynamicFlex se povsem prilagodi obliki obraza.

Baterija brivnika je zelo zmogljiva, saj že po eni uri polnjenja zagotavlja 50 minut britja. Hitro polnjenje pa zadošča za eno britje.

Philipsovi brivniki serije 7000 prinašajo pravo revolucijo k negi brade. Brivniki so posebej zasnovani za nego občutljive kože. Obročki na brivniku, ki so zamenjali ravne dele rezila, vsebujejo edinstven premaz, ki ustvarja mehko in gladko površino. Tako rezila z manj stika s kožo, ki je prej povzročal iritacijo, drsijo po obrazu brez napora in zmanjšujejo draženje kože.

Philips
Brivnik lahko do čistega speremo že pod tekočo vodo. Sistem SmartClean pa z enim samim pritiskom očisti, podmaže in napolni brivnik ter tako zagotovi najbolj optimalno delovanje.

Sistem rezil GentlePrecision je zasnovan tako, da striže dlake tik ob koži in tako odstrani vse dolge, kratke ali plosko ležeče dlake. Reže rezila namreč postavijo dlako v idealen položaj za rezanje, hkrati pa režejo pazljivo in ne poškodujejo kože.

Glava brivnika DynamicFlex se povsem prilagodi obliki obraza. Premika se v 5 smereh in tako zajame vsak kotiček obraza. Brivnik se prilagodi tudi naši rutini britja. Zaradi načina AquaTec Wet & Dry izbiramo med udobnim suhim ali osvežujočim mokrim britjem, ki mu po želji dodamo gel ali peno.

Da je brada popolnoma urejena, je brivniku dodan še koži prijazen prirezovalnik SmartClick. Prirezovalnik preprosto priklopimo na brivnik in z njim natančno oblikujemo brke ali prirežemo zalizce.

Brivniki so zasnovani za povsem preprosto uporabo. Intuitivni zaslon prikazuje pomembne informacije, da brivnik uporabljamo nemoteno: o stopnji polnjenja in iztrošenosti baterije, potrebi po čiščenju in zamenjavi glave ter načinu potovalnega zaklepanja.