Zanimivosti

Okusite toplino praznikov z Gorenjko

NN
10. 12. 2015, 10.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mrzle zime in prazničnih dni si ne znamo predstavljati brez pletenin, ki nas grejejo. Zato smo v pletenine oblekli vašo najljubšo sladko razvado, ki bo ogrela vaše telo in srce.

Letošnja izbrana ponudba čokoladnih izdelkov Gorenjka vas bo pogrela kot najbolj mehek pleten pulover.

Letošnja izbrana ponudba čokoladnih izdelkov Gorenjka vas bo pogrela kot najbolj mehek pleten pulover. Ravno takšen, kot ga je v otroštvu spletla vaša babica.

Naj bodo prazniki polni veselja in prijetne topline v družbi Gorenjke in vaših najdražjih!

Gorenjka celi lešniki novoletni paket

-Mlečna čokolada s celimi lešniki: Najbolj priljubljen okus čokolade Gorenjka – mlečna čokolada, bogata s hrustljavimi celimi lešniki, v luksuzni topli praznični podobi. Na voljo v 250 g in 450 g različici.

Gorenjka mlečna z bonboni

-Mlečna čokolada z bonboni: Okusna mlečna čokolada s kombinacijo pisanih bonbonov vam bo pričarala mavrico v prazničnih dneh.

Gorenjka novoletni paket

-Darilni izbor - temna & mlečna rum-piškot: Novoletno pakiranje dveh odličnih Gorenjkinih čokolad zadovolji tako ljubitelje temne čokolade kot tiste, ki prisegajo na dobro mlečno čokolado z dodatki. Izbor ponuja tanko temno tablico in mlečno tablico rum-piškot.

Gorenjka suho sadje novoletni paket

-Čokoladno sadje: Za prefinjen okus – suhe slive, suhe marelice in suhe fige, odete v slastno mlečno čokolado v luksuzni topli praznični podobi.
www.gorenjka.si