Zanimivosti

Horoskop za soboto, 28. novembra

R.T.
28. 11. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Danes boste imeli ogromno energije in boste kar hlastali v svoji siloviti želji, da bi spoznali neke skrivnosti ali da bi dosegli svoj cilj, ki ga že dolgo načrtujete.

BIK  Skrbno varujte svoje ideje. Če jih boste preveč razglašali, vam jih zna nekdo ukrasti. To pa bi bila velika škoda. Saj veste, da za dober posel najprej potrebujete dobro idejo.

DVOJČKA  Če boste mešali ljubezen in prijateljstvo, ne boste nikoli vedeli, pri čem ste. Postavite se zase in si naredite dober načrt, ki vas vodi k vaši osebni zmagi.

RAK  Danes se boste počutili naravnost čudovito. Igrivo razposajeni boste, zato vam bo šlo vse dobro od rok. Zelo boste kreativni, zato se lahko odločite, da ustvarite svojo najljubšo sliko.

LEV  V ljubezni lahko pričakujete zmedo, ki jo bo zagodel predvsem partner. Veliko pogovora je pogoj za razrešitev težav, ki se vama obetajo v današnjem dnevu.

DEVICA  Pazite, da ne prizadenete tistega, ki računa na vas. Nikoli več vam ne bo zaupal, kot bi si želeli. Vaše počutje bo odlično, uspeh je zagotovljen. Ne nasedajte pa ljudem, ki jih ne poznate.

TEHTNICA  Vezane tehtnice boste danes precej stroge in kritične do svojega partnerja. Dajte mu nekaj več prostora, da lahko zadiha, saj je precej pod pritiskom zaradi vašega vedenja.

ŠKORPIJON  Če ste samski, je zdaj nastopil zelo primeren čas za novo ljubezensko zvezo. Ljubezen bo prišla sama od sebe. Bolj ko boste vsiljivi, bolj se vam bo odmikala. Zato prepustite višjim silam.

STRELEC  Neko osebo boste popolnoma omrežili. Pazite le, da ne boste vsiljivi, saj boste v tem primeru podrli vse, kar ste v zadnjem času zgradili. Tudi za vas ni dobro, da ste preveč zaupljivi, saj nikoli ne veste, kakšni nameni se skrivajo v ozadju.

KOZOROG  Občudovanja vredno je, kako se znate navdušiti za stvar, če vanjo verjamete. Z dušo in telesom boste predani načrtu, ki že dalj časa zaposluje vaše misli.

VODNAR  Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pazite, da uporabljate razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

RIBI  V današnjem dnevu se bo zaradi vaših izkušenj izkazalo, da lahko pomagate drugim na področju zdravja ali pa si pomagate sami, pri čemer se boste bolje počutili. ***null***