Zanimivosti

Horoskop za sredo, 28. oktobra

W.Y.
28. 10. 2015, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Pri romantičnem srečanju boste pokazali več kot doslej. Vse se bo končalo dokaj ljubko. Očitno je najbolje, ko se ne pripravljate predolgo in vse skupaj pride na dan spontano.
BIK – Že na začetku dneva boste našli odlično rešitev za nesposobno organizacijo določenega projekta. Nekaj projektov se bo zaradi tega ustavilo, ampak to ne bo trajalo dolgo.
DVOJČKA – Po navadi najbolje delate takrat, ko morate pohiteti. V ljubezni ste morda nekoliko naivni. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morali vseeno preveriti. Pazite, komu boste zaupali.
RAK – Tako na delu kot v ljubezni vas rešuje tudi vaša iznajdljivost. Pod pogojem, da boste počakali na popoldanske, ugodnejše okoliščine. Imeli boste dovolj energije pa tudi iznajdljivosti.
LEV – Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja z drugimi udeleženimi znova načenja vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete.
DEVICA – Dovolj vam je ugajanja za vsako ceno, ne glede na to, kakšne koristi ste imeli od tega. Razmišljali boste samo s svojo glavo in prenehali verjeti tistim, ki si za prijaznim nasmeškom želijo vašega neuspeha.
TEHTNICA – Kljub pozitivnemu razpoloženju v družinskem krogu si vzemite trenutek ali dva zase. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili in se sprostili v pravi, zabavni družbi.
ŠKORPIJON – Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo odražalo v ljubezni. Pri tem pazite, če imate opravka z mlajšo osebo.
STRELEC  Simpatija vas danes ne bo pustila na miru. Vi pa ne boste najbolj zadovoljni s takšno situacijo. Poskusite se nekoliko bolj postaviti zase in zahtevati nekaj več prioritet.
KOZOROG – Počasi bo čas, da se odpravite na neko pot ali izlet. V službi nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne stvari. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase.
VODNAR  Sreča bo danes na vaši strani, zato se lotite zadev, ki vam sicer niso najbolj pisane na kožo. Konec delovnega dneva se boste zadovoljni, obeta se vam tudi romantika.
RIBI  Neka situacija vam ni najbolj pisana na kožo, vendar se boste morali z njo nekako soočiti. Pri tem vam lahko pomaga dober prijatelj ali sorodnik, ki vas bo usmeril na pravo pot.