Zanimivosti

Horoskop za sredo, 2. septembra

X.Y.
2. 9. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji zvabili v družbo. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali, da se razbremenite.

BIK  Vaš čut za ustvarjalno delo bo spet stopil v ospredje. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak boste uporabili malo več domišljije. Z prijetnim srečanjem boste popestrili svoj dan.

DVOJČKA  Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej pripomoreta k uspehu. Proslavljajte šele, ko boste zagotovo vedeli, da ste resnično dosegli nekaj pomembnega.

RAK  Čaka vas pomemben pogovor in lahko ste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in vse bo potekalo gladko, posebno na ljubezenskem področju.

LEV  Na področju navezovanja novih stikov prihaja čas premišljenih odločitev pa tudi ugodnosti. Tokrat bodo vaše dneve veselo obarvali prijatelji. Razmislite o tem, kaj vas veseli.

DEVICA  Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje, ki vam veliko pomenijo.

TEHTNICA  Bolj ko se boste trudili, da bi potlačili svoja intenzivna čustva, z večjo silo bodo potem udarila na plan. Preveč se obremenjujete s tem, kaj si bodo mislili drugi.

ŠKORPIJON  V delovnem okolju bo danes vladalo zatišje. Dan vam bo mineval počasi, zato si lahko naredite načrt dela za prihodnje dni. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi.

STRELEC  Veliko energije boste vložili v posel in sodelovanje z znanci. Vse pogosteje se boste vračali k ideji, da bi nekaj začeli na lastno pest, vendar se nikar ne zaletite prehitro.

KOZOROG  Koraki na razpotju življenja bodo počasni in temeljiti, vendar boste z njimi zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se daleč pride.

VODNAR  Zaželeli si boste tradicionalen, čaroben večer in si pri tem naložili preveč dela. Lepo se boste imeli, tudi če ne bodo vse najmanjše podrobnosti v popolnem redu.

RIBI  Dogajanje se bo umirilo, zato boste lahko službo odrinili na stranski tir in se posvetili zadevam, ki ste jih pred kratkim začeli v ljubezni. Bodite malce bolj previdni.