Zanimivosti

Horoskop za petek, 21. avgusta

W.Y.
21. 8. 2015, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Otresite se črnih misli in storite nekaj več, posebno v ljubezenskih odnosih. Vaša nepopustljivost je včasih jama, ki si jo sami kopljete. Odpornost je nekoliko slabša, zato se nekoliko zamislite.
BIK  V primeru, da imate otroke, vam bodo v današnjem dnevu vir navdiha. V veliki meri se boste sprostili in življenje zajemali z veliko žlico. Intuitivni signali se bodo počasi stopnjevali.
DVOJČKA  Uspelo vam bo! V zasebnem življenju boste imeli opravka z lahkomiselnimi ljudmi. Odprite jim oči. Vaše lastne izkušnje govorijo, da se poigravajo z ognjem.
RAK  V vaše življenje bodo prihajali prijetni ljudje. Na drugi strani vas bodo osrečili prijatelji in skupinsko delo. Močan pečat bo imela tudi služba in morali boste uvesti določene spremembe.
LEV  Nekdo ne bo preveč navdušen nad vašimi izjavami in tokrat se dejansko ne moreta dogovoriti. Preprosto gre za nasprotujoče si interese. Motilo vas bo tudi to, da niste v središču pozornosti.
DEVICA  Na udaru bo vaša mirnost oziroma vaši živci. Težko boste karkoli dopovedali sodelavcem, mogoči so zapleti z nadrejenimi, saj nihče ne bo hotel popuščati v svojih stališčih. O učinku bi lahko razpravljali.
TEHTNICA  Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste se jim nameravali nekako izogniti. Zavedate se, da vaša moč počasi peša. Zdaj bi morali pogledati resnici v oči, nekaj je očitno nujno.
ŠKORPIJON  Dobra dela so vaša dolžnost, zato boste pomagali prijateljem v stiski. V večernih uricah vas čakajo burni trenutki, ki bodo postajali vedno bolj intenzivni.
STRELEC  Na čustvenem področju se boste začeli zavedati svoje moči in vpliva, in tako si boste izborili nekaj pomembnega. Nekdo vam bo izredno naklonjen. Dogovorila se bosta glede skupne dejavnosti.
KOZOROG  Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam vendarle ni podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Pazite na zdravje, ponavljajo se težave, ki jih povzročate z razvadami.
VODNAR  Kovali boste ambiciozne načrte za prihodnost. Ne spreglejte, da trenutno niste v harmoniji z okolico, zato ne pričakujte, da vam bodo kar vsi molče sledili. Naučite se postaviti zase.
RIBI  Zaradi odlične energije boste danes z lahkoto navezali ali obnovili stike. Nekateri vam bodo koristili pri poslu, ob drugih boste spoznali drugačen pogled na svet, kar vas bo osrečilo.