Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 3. 8.

R.T.
3. 8. 2015, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Trmo in upornost uporabite za to, da naredite korak naprej in prebijete nevidne blokade, ki so ovirale vaše aktivno sodelovanje. Ne razmišljajte toliko o napakah drugih.

BIK – Ljudje, ki jih boste srečevali, vam bodo s svojo prijaznostjo podarili nasmeh na obraz. Kombinacija planetov vam prinaša skrito moč in motivacijo, s katero se boste pomaknili naprej.

DVOJČKA – Najbolje se boste počutili dopoldne, ko vam bo šlo od rok vse, česar se boste lotili. Zadovoljni boste tudi, kar zadeva ljubezenske dogovore, ki so bili še pred časom nejasni.

RAK – Lahko ste pomirjeni, čeprav se vaše želje ne izpolnjujejo tako hitro, kot je kazalo pred časom. Ne zatiskajte si oči pred nečim, kar je čisto jasno in dorečeno.

LEV – Vrtite se v krogu, potem pa ne veste, ali ste odgovorili prav in kako naj bi se v prihodnje odzvali. Dvomi so za vas neznačilni, zato danes raje ne prevzemajte pobude.

DEVICA – Izogibajte se informacijam sumljivega izvora. Nekdo, ki poslovno sodeluje z vami, vam ne bo priskočil na pomoč, čeprav vas ogovarja z nasmehom na ustih.

TEHTNICA – Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izredno zanimivega, če boste le odprti. Previdno ob delu z izredno pomembnimi podatki, saj bi lahko storili napako.

ŠKORPIJON – Imate še nekaj manjših predsodkov, čeprav se trudite ustvariti drugačen vtis kot običajno. Na ljubezenskem področju nočete takoj razkriti vseh adutov, kar je trenutno odlična taktika.

STRELEC – Krepi se vaš optimizem. Pri določenih zadevah ste povsem prepričani v svoj prav in boste v bodoče tudi vztrajali. Lahko si zastavite več ciljev kot do zdaj.

KOZOROG – Danes ne boste najbolj optimistični, saj vam bodo zastavljali preveč vprašanj in odgovorov pravzaprav niti ne boste našli. V ljubezni boste pripravljeni poskusiti nekaj novega.

VODNAR – Naredite nekaj več za dobre rezultate pri delu. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše. Previdni pa bodite tudi pri vožnji, saj ste zmedeni.

RIBI – Tako v karieri kot na zasebnem področju ne boste dovolili, da bi vas kdorkoli prepričeval o nečem, kar ni v vaši domeni. Nadaljujte po svoji poti, čeprav izredno počasi.