Zanimivosti

Horoskop za petek, 24.7.

W.Y.
24. 7. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Tako doma kot s prijateljem je najbolje, da se za zdaj izogibate pogovorom o težjih temah, ki lahko povzročijo zmedo. Sprejeti morate tudi nekaj, o čemer niste še povsem prepričani.
BIK  Ne zganjajte cirkusa zaradi ovir, na katere boste naleteli. Ostanite mirni. Oseba v vaši bližini vas bo spodbujala in vam bo pomagala po svojih najboljših močeh.
DVOJČKA  Dan se začenja z nekaj več obveznostmi, potrudili se boste po najboljših močeh. Vsekakor se držite preverjenih metod. Potem se boste znebili bremena in lažje zadihali.
RAK  Otresite se črnih misli in storite nekaj več, posebno v ljubezenskih odnosih. Vaša nepopustljivost je včasih jama, ki si jo sami kopljete. Odpornost je nekoliko slabša, zato se nekoliko zamislite.
LEV  Pri delu ste se do zdaj bolj ali manj držali ustaljenih pravil, da bi zadovoljili potrebe in pričakovanja drugih ljudi. Danes vas bodo poslovni partnerji spodbudili, da uresničite najbolj drzne zamisli.
DEVICA  Če se boste odločili za krajši oddih, bo to odlična ideja. Danes se boste lotili nekaterih stvari, ki ste jih sicer mislili še malo odložiti, vendar vas bodo preganjale.
TEHTNICA  Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam vendarle ni podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Pazite na zdravje, ponavljajo se težave, ki jih povzročate z razvadami.
ŠKORPIJON  Dovolite, da se drugi odločijo o tem, kaj je prav in kaj ne. Čeprav imate ravno vi najbolj jasna merila, se iz osebnih razlogov raje držite v ozadju, kar vas bo rešilo pred konflikti.
STRELEC  Nekaj vam ni všeč. Poklicali vas bodo v trenutku, ko boste najmanj razpoloženi za pogovor. Vsekakor se potrudite okoli vsaj nujnega kompromisa in dogovora, ki je za vas pomemben.
KOZOROG  Na čustvenem področju se boste začeli zavedati svoje moči in vpliva ter se tako izborili za nekaj pomembnega. Nekdo vam bo izredno naklonjen. Dogovorila se bosta glede skupne dejavnosti.
VODNAR  Dobra dela so vaša dolžnost, zato boste pomagali prijateljem v stiski. V večernih uricah vas čakajo burni trenutki, ki bodo postajali intenzivnejši.
RIBI  Nepričakovan dogodek bo postavil vaše načrte na glavo. Trudili se boste, da bi stvari spravili v red, vendar vas bo grabila panika, zato boste povzročili še več zmede.