Zanimivosti

Horoskop za soboto, 4.7.

R.T.
4. 7. 2015, 06.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN  Na vidiku je srečanje, ob katerem boste premišljevali o tem, kako dalje in ali se vam mar ne ponuja še ena zgodba, ki vam lahko dodatno ogreje vaše speče srce.
BIK  Pravi dan za potovanja, učenje, poslovne pogovore, posebno če imate v mislih tujino ali pa bi radi spremenili nekaj v svojih vsakodnevnih opravkih. Glede ljubezenski boste umirjeni.
DVOJČKA - Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice spodbudne. Največ boste naredili s prijaznostjo in prilagodljivostjo.
RAK  Tokrat se bosta uskladila z osebo, ki je trenutno najpogosteje v vaših mislih. Posebno če je tako kot vi nestrpen in željan akcije. Lahko navežete stabilnejše stike.
LEV  Preveč vztrajate pri tem, da bi vzpostavili dobre odnose tudi s tistimi, ki so popolnoma različni od vas. Čustva vas bodo premagala, vseeno pa bodite brez strahu.
DEVICA - Vesel in prijeten čas je pred vami. Večja verjetnost intelektualnih uspehov, vsako izpostavljanje na intelektualnem področju bo podprto s strani pomembnih oseb.
TEHTNICA  Nečesa še niste razvozlali, zato nujno potrebujete še nekaj časa in pomembnih informacij. Vsekakor pa bo to situacija, ki vam bo odvzela nekaj energije.
ŠKORPIJON – Delovali boste globoko. Imeli kar nekaj opravkov s finančnim področjem. Z nekaj pripravljenosti  vam bo uspelo premagati negativna občutenja in s sposobnostjo premagati občutek ujetosti.
STRELEC  Notranja moč bo plod dobrih in spodbudnih odločitev. Položaj planetov boste dodobra izkoristili v komunikaciji in napredovanju v povezavi s poslovnim področjem.
KOZOROG  Vse opravite čim bolj zgodaj, ko boste še sveži in neobremenjeni s tujimi napotki. Želite si le, da bi razčistili s preteklostjo. Zadev ne morete prebroditi kar čez noč.
VODNAR  Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Venera vam bo podarila ustvarjalno moč besed in privlačnost. Svoje cilje boste tokrat dosegli z lahkoto.
RIBI  Skrita energija vam bo podarila nezavedno preobrazbo in željo po spremembah. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki vam bo namenjena, in čaka vas določen uspeh.