Zanimivosti

12-letnik je ubil svoji sestri

M.J.
19. 6. 2015, 10.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Deklicama je, medtem ko sta se vračale iz šole, iz ust začela teči kri. Prenehali sta dihati in kljub hitri pomoči, sta v bolnici umrli. Zastrupljeni naj bi bili s podganjim strupom.

YouTube

12-letni fantek iz Kitajske je policiji dejal, da je svojima sestrama, starima osem in 14 let, v sok nalil podganji strup. In medtem ko sta se vračali iz šole, sta pričeli krvaveti iz ust. Prenehali sta dihati in kljub temu, da sta bili hitro prepeljani v lokalno bolnišnico sta tam umrli. Zastrupljeni naj bi bili s podganjim strupom.

Zabeležili so nekaj podobnih primerov

Tri mesece pred tem dogodkom pa je zaradi istega strupa umrl šestletni Xiao Li in sicer v pokrajini Shandung. Starši trdijo, da je deček pred hišo našel liziko, in jo vtaknil v usta. Ob tem pa ni vedel, da je bila ta zastrupljena. Deček je liziko našel med igranjem skrivalnic s svojimi prijatelji. Kar naenkrat mu je postalo slabo, njegovi prijatelji pa so poklicali na pomoč. Starši so ga odpeljali v bolnišnico, kjer pa mu na žalost niso mogli več pomagati.

Prejšnji teden pa so v provinci Guizhou 13-letni fant in tri njegove mlajše sestre popile pesticid, zaradi česar so prav tako umrle.