Zanimivosti

FOTO: Podobnost s Kenom naj bi bila povsem naključna

R.T.
19. 6. 2015, 09.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Mauricio Galdi je še eden v vrsti moških, ki so si z lepotnimi operacijami pomagali do statusa človeške lutke, Barbikinega partnerja Kena.

Facebook

Vendar pa sedemindvajsetletni Brazilec trdi, da si laskavega naziva ni podelil sam, a vseeno skuša iz njega iztržiti čim več. Prebivalec São Paula je že od nekdaj zavidal dekletom, ker so se lahko igrala s punčkami, česar pa si sam zaradi družbenih konvencij ni mogel privoščiti. Čeprav je to željo sčasoma prerasel, se nikoli ni otresel navdušenja nad popolnimi potezami.

Facebook

Pri 17 letih se je prvič udeležil tečaja igralstva, kjer je, kot se spominja, pristal na realnih tleh. Ljudem se namreč ni zdel lep. Zato je Mauricio hitro skočil pod nož in si dal popraviti nos.

Facebook

Po nekako osmih lepotnih poseg je začel postajati pravcati Ken, kar pa naj bi se prej utrnilo medijem kot njemu. »Nikoli nisem nameraval postati brazilski Ken,« je povedal. »Tako so me imenovali televizijci.« Vendar pa se naslova ni branil, niti se ga ne brani danes, ko poskuša svojo slavo čim bolje iztržiti na družbenih omrežjih, kjer redno deli svoje glamurozne fotografije.

Facebook

Pred kratkim se je sprl še z enim Kenom, Celsom Santebanesom. Ta je za Mauricia dejal, da je videti nenaraven, čeprav je imel tudi on vrsto lepotnih posegov. Razprtiji je konec naredila smrt – Celso je zaradi levkemije umrl v začetku tega meseca. Star je bil 21 let.