Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 9.4.

R.T.
9. 4. 2015, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – V ljubezni hrepenite po novostih, ljubljena oseba pa je drugačnega mnenja in bolj razpoložena za pogovor o starih zadevah, ki bi jih bilo smotrno čim prej razčistiti.

BIK – Naužite se pozitivne ustvarjalne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev. Pogum in samozavest lahko izkoristite na poslovnem in finančnem področju.

DVOJČKA – V ljubezni se nikar ne vdajte prezgodaj. Ostalo je še veliko stvari, ki se lahko spremenijo. Tudi na poslovnem področju bi morali storiti več in odgovoriti na pravi način.

RAK – Nepričakovani dogodek bo porušil vaš občutek varnosti. Izguba vira prihodka, na katerega ste do zdaj računali, vas bo prisilila, da boste ponovno preverili vse vrednote.

LEV – Vse, kar bi si želeli obdržati, je vredno truda in le od vas je odvisno, kaj boste storili, da se bodo zadeve premaknile z mrtve točke. Trenutne težave so prehodnega značaja.

DEVICA – Še vedno ste nekoliko utrujeni, saj si očitno niste nabrali dovolj novih moči. Preobčutljivi ste, zato se danes ne podajajte v resne in konkretne odločitve na področju dela.

TEHTNICA – Energija današnjega dne vas lahko naredi nekoliko bolj trmaste in svojeglave in poudari stremljenje za egocentričnimi željami. Uporabite to za to, da se premaknete naprej.

ŠKORPIJON – Izogibati se morate temu, da preveč govorite o sebi. Marsikaj bi se morda rešilo veliko prej, če bi se le poskusili tudi resnično vživeti v razloge druge strani.

STRELEC – Nikar ne pričakujte, da bo odločala le usoda, saj vam izkušnje zagotovo govorijo, da je treba izkoristiti pravo priložnost, ki se bo ponudila, vendar je takoj ne boste zaznali.

KOZOROG – Odnosi s prijatelji postajajo vse bolj napeti. Nezadovoljni boste, težko boste prenašali mnenja, saj se z večino niti ne boste strinjali. Počakajte na boljši trenutek.

VODNAR – Zabredli ste v rutino, ki vas znova le obremenjuje in pritiska na vas. Prisluhnite nekomu, ki vas lahko dvigne do višav s svojo nalezljivo pozitivno energijo.

RIBI – Danes se bodo vrstile spremembe, zato bodite pri vedenju malce bolj pazljivi kot običajno. Spremembe v službi vam bodo pomagale, da boste postali bolj samozavestni.