Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 16. 3.

K.E.
16. 3. 2015, 06.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN - Današnji dan v sebi skriva določen napredek in motivacijo. Ljudje, ki bodo prišli na vašo pot, bodo tisti, ki vam lahko v veliki meri pomagajo in svetujejo s svojimi izkušnjami.

BIK - Danes zagotovo ni trenutek za dolgoročne načrte in prevelike zahteve. Lahko bi naleteli na nekaj, kar vam morda ne bo najbolj všeč. Nekdo bo pokazal, da ne namerava popustiti.

DVOJČKA - Neučakani boste, čeprav vas nekdo prepričuje, da ni razlogov za kaj takšnega. Umirili se boste tudi ob predlogih zanimivega znanca, ki bi se vam rad približal.

RAK - Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti previdni in premišljeni. Poiskati boste morali pravo mero, med delom in počitkom. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu.

LEV - Tokrat boste utrujeni ali brez prave energije. Ne izpostavljajte se, dokler ne boste ugotovili, kaj se dogaja, posebno ko boste prejeli in prebrali nekaj, kar vam ni jasno.

DEVICA - Prijateljski stiki vam omogočajo, da se boste tudi v karieri pravilno odločili. Izredno prodorni boste in polni nalezljive dobre volje. Le pri finančnih zadevah dobro odprite oči.

TEHTNICA - Danes boste storili nekaj konkretnega glede znanca, ki je v vaši bližini. Razpoloženi boste za dobro družbo, čeprav bo opravkov ogromno. Vsekakor boste optimistični.

ŠKORPIJON - Nekaj vam bo sicer odvzelo kar precej časa, sicer pa ga bo vseeno ostalo še več kot dovolj možnosti in priložnosti za zanimivo srečanje in uresničitev zamisli.

STRELEC - Praktični boste in učinkoviti, kar bo opazil nekdo od sodelavcev. Ničesar ne boste pustili nedokončano. Danes boste zagotovo osvojili nekoga in dosegli tisto, kar si boste zastavili.

KOZOROG - Pustili boste odličen vtis, ostane pa še nekaj nedorečenega, kar vas bo vznemirjalo. Ugaja vam pozornost nekoga, ki bi lahko kmalu postal več kot prijatelj.

VODNAR - Nobene potrebe ni po tem, da bi se spreminjali. Zavedate se lastnih šibkih točk in pomanjkljivosti, toda pritiskov preprosto ne boste znali umirjeno prenesti.

RIBI - Težje naloge se boste lotili nekoliko na drugačen način. Pot do zmage si boste sami skrajšali. V ljubezni delate majhne napake, čeprav se bosta na koncu vse dogovorila.