Zanimivosti

Horoskop za soboto 21. 2. 2015

nn
21. 2. 2015, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Zelo obetavne bodo številne aktivnosti in stiki s partnerji. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli.

BIK – Danes je čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno bo počutje. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.

DVOJČKA – Tistim, ki ste v razmerju, se obeta romantičen čas, obarvan s številnimi ljubezenskimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu.

RAK – Dogodki zadnjih dni so izostrili vašo intuicijo in težko se boste neobremenjeno prepustili. Občutili boste negativizem v ljudeh, ki so vam drugače popolnoma naklonjeni. 

LEV – Ne bodite preostri do svojih prijateljev, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti v vašemu obnašanju. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poskušate z glavo skozi zid.

DEVICA – Samski se boste znašli z osebo, ki vam je že dalj časa simpatična. To je čudovita priložnost, da spoznate, kaj si želite, vezani pa boste imeli nekaj težav s prilagodljivostjo.

TEHTNICA – Ljubezenska sreča bo namenjena najbolj pogumnim, zato se nikar ne držite v ozadju. Svoje občutke lahko izrazite skozi umetnost, kar vas bo sprostilo.  

ŠKORPIJON – Koraki usode bodo bolj odločni in pogumni. Naklonjen vam bo prijatelj nasprotnega spola, ki vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne.

STRELEC – Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je popolnoma pisano na kožo. Srce se vam bo vnelo za osebo, ki za vas žal ni najbolj primerna.

KOZOROG – Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite prijateljevo pomoč in si ne zatiskajte oči pred realnostjo.

VODNAR – Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo.

RIBI – Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako, kot bi vi želeli. Odnosi bodo dosegli vrhunec, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v spor.