Zanimivosti

Horoskop za 16.2.2015

G.G.
16. 2. 2015, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Na poslovnem področju ne boste ravno najbolj motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo brez besed reagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi.
BIK – Opozarjajo vas, kar vam zagotovo ni všeč. Danes boste izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Šele zvečer boste začutili, da se stvari končno odvijajo vsaj približno tako, kot ste si zamislili.
DVOJČKA – Danes vam bo ponagajal ego, kljub temu se boste znašli po svojih najboljših močeh. Napetost, trmo in upornost uporabite za to, da naredite korak naprej.
RAK – Če delate od doma, boste večino dneva preživeli v postelji, saj boste bolj ležerni. Če morate v službo, se boste s težavo prebijali čez vse delovne obveznosti.
LEV – Storili boste nekaj pomembnega in na pravi način združili prijetno s koristnim, kar vas bo razvedrilo. Tudi v ljubezni bo ugodno. Bodite odločni, vendar prijazni, tako boste nekoga laže osvojili.
DEVICA – Danes vas bo čakal pomemben sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Pomembno bo, da ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč.
TEHTNICA – Pazite se tistih, ki vas lahko obrnejo na svojo stran in zapeljejo z besedami. Nič se ne bo zgodilo čez noč, zato ostanite še nekaj časa na trdnih tleh. 
ŠKORPIJON – Hitro boste dokončali tisto, kar vas čaka in obremenjuje. Previdni bodite glede stroškov, saj obstaja še veliko možnosti, da se zavarujete na pravi način.
STRELEC – Danes prisluhnite sebi in najdite način, da izrazite svojo samozavest, ki vam lahko pomaga tudi v odnosih. Dovolite si nekaj več romantike na zasebnem področju.
KOZOROG – Luna bo podpirala vašo taktičnost na poslovnem področju. Veliko priložnosti bo za to, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem že nekaj časa hrepenite. 
VODNAR – Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo, toda prav ta vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljivo dober. 
RIBI – V službi boste deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. To vam bo zelo odgovarjalo, saj je nenehen stres že načel vaše živce.