Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 5.2.2015

M.J.
5. 2. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Četrtek bo naporen, posebno na poslovnem in finančnem področju. Ne pomagajo dokazovanja in konflikti, ki se bodo vrstili. Najbolj vas ovira to, da ste popolnoma prepričani o svojem prav.
BIK - Dan bo zelo ugoden za zaslužek, napredovanje in motivacijo na vseh področjih. Možna je tudi sprememba razmišljanja v zvezi z odnosi. Nekdo vam bo ponudil zanimivo priložnost.
DVOJČKA - Nekoliko nepričakovano vas bo zmedlo nekaj, kar bi lahko že zdavnaj rešili. Poskusite se zbrati in nikar ne popustite zaradi nepomembnih malenkosti.
RAK - Ne zavrnite nečesa, kar bo prav kmalu zelo zanimivo. Raje se prilagodite, saj vse skupaj ne bo izpadlo tako negativno. Tudi v ljubezni ste zopet v popolnem kaosu. 
LEV - Dan bo za vas energičen, veder in delovno uspešen. Višek energije lahko sprostite s fizično vadbo, ki vas bo popolnoma prerodila. Ustrezalo vam bo energično druženje z otroki.
DEVICA - Danes boste romantično razpoloženi, zato lahko verjamete lažnivim besedam samo zato, ker se dobro slišijo. Veliko aktivnosti pa bo v družinskem okolju.
TEHTNICA - Danes boste dobili nov zagon. Glede marsičesa vam lahko pomagajo srečna naključja, čeprav vas ne bo zapustil občutek, da ste znova sami za vse. 
ŠKORPIJON - Občutek, da ne veste, v kaj se podajate, vas tokrat ne moti. Kljub temu pa bi se bilo dobro vsaj na finančnem področju temeljito pozanimati o zadevi, ki je povezana z delom.
STRELEC - Ne bo več negotovosti, ki vas je zavirala in nekako omejevala. Nepričakovano ugodno bo danes, posebno za načrte, ki so dolgo čakali nekje v ozadju. 
KOZOROG - Če si želite samo izginiti in si zagotoviti nekaj trenutkov umirjenosti v samoti, morate kljub temu ravnati odgovorno. Obvestite svoje najdražje, da ste jim na voljo za pomoč.
VODNAR - Motijo vas neizpolnjene obljube, saj ne veste, kam naj bi se obrnili in kako. Zato se pripravite na akcijo, morda celo na spore, ker se nikakor ne bo obrestovalo.
RIBI - Dan vam bo prinesel veliko sprememb, slabih in dobrih, toda, kar je najpomembnejše, tudi nov pogled na življenje. Zelo boste velikodušni in polni razumevanja za druge.