Zanimivosti

Horoskop četrtek 23.10.

G.G.
23. 10. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Dela bo danes veliko, čeprav vas to ne obremenjuje preveč. Raje se boste nekoliko bolj utrudili, kot da bi postali odvisni od drugih ter njihovih principov in želja.

BIK - Najprej dokončajte delo, sicer se lahko zaplete zaradi pomanjkanja časa. Šele potem razmišljajte, kako nadaljevati ljubezensko zgodbo, ki se vam že zdaj zdi nekoliko sumljiva. 

DVOJČKA - Pokažite, kaj in koga pogrešate, saj z nekom v resnici razmišljata enako in dovolj bo le en namig z vaše strani. Zato nikar ne oklevajte in čim prej stopite v akcijo. 

RAK - Kombinacija planetov vam nasprotuje, kar se bo odražalo predvsem ob zastojih na uradnih okencih in ob nesporazumih, tako na poslovnem kot na zasebnem področju. 

LEV - V današnjem dnevu se lahko končno odločate po svoje. Presenečali boste z najbolj temperamentno stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo okolici všeč. Ne odlašajte.

DEVICA - Začeli ste nekaj, česar zagotovo še ne obvladate, vendar vam bo kljub temu uspelo. Zato znova premislite, kako naprej, saj ste trenutno nekoliko labilni in negotovi.

TEHTNICA - Poskusite izvedeti več o spremembah in možnostih glede študija, posebno če nameravate storiti nekaj drugačnega. V ljubezni niste preveč navdušeni, saj ni prave strasti.

ŠKORPIJON - S stvarmi se morate soočiti drugače, saj ste očitno preveč čustveni in tudi nezadovoljni. V ljubezni bo manj novosti, tudi zato, ker se neke teme še nočete dotakniti.

STRELEC - Vse se dogaja mirneje, zato bo veliko lažje delovati v skladu z lastnimi potrebami. Okrepljeno bo vaše sočutje ter sposobnost razumeti in poskrbeti za druge. 

KOZOROG - Pripravite se na razburljiv in optimističen dan. Ob koncu dneva boste utrujeni, a iz pravega vzroka. Navdušeni boste nad novimi izkušnjami in dobro družbo.

VODNAR - Pod vplivom ugodne lune boste bolj intuitivni. Priznajte si, kam vas vleče srce, in nikar ne oklevajte. Čeprav niste prepričani vase, se vzpostavljajo pozitivne okoliščine.

RIBI - Naenkrat si želite nekaj več akcije, uspehov, posebno na poslovnem področju. Pokažite, da ste še vedno pripravljeni tudi kaj spremeniti. Ljubezenske zadeve se prav tako premikajo v pravo smer.