Zanimivosti

Vroča babica, ki je na stara leta postala manekenka

T.P.
3. 10. 2014, 20.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Jacky O'Shaughnessy (62) je bila zelo nesamozavestna glede svojega videza, zato je počela marsikaj. Šla je na terapijo, preselila se je, preživela številna ponižanja, nato pa jo je usoda presenetila s prelepim darilom.

V projektu Kaj se skriva spodaj zanimive ljudi tako rekoč slečejo in odkrijejo, kakšno njihovo prav posebno skrivnost. Tako je o sebi spregovorila tudi Jacky.

»Z nekim moškim sem hodila šest let. Živela sva v Los Angelesu in se zelo ljubila, vsaj tako se mi je zdelo. Bil je pet let mlajši od mene, mislim, da je bil star 52. Nekoč sem ga prosila, da bi šla skupaj na večerjo, on pa mi je odvrnil, da sem videti preveč stara in da bi ga bilo sram, če bi ga z mano videli v javnosti.« Ob tem je začutila neizmeren sram in izgubila je še tisto malo samozavesti, ki jo je imela.
»Kmalu zatem me je opazila predstavnica modne hiše American Apparela. Sedela sem zunaj in kadila. Prišla je k meni in mi rekla, da se ji moj videz zdi plemenit oziroma kraljevski. Odgovorila sem ji, da se številni ljudje ne bi strinjali z njo, ona pa je samo dejala, da sem prelepa. Pozneje sem jo srečala v restavraciji, kjer sva se zapletli v pogovor. Čez nekaj tednov me je povabila na snemanje za trgovsko verigo American Appear. Bila sem jim všeč in tako sem na stara leta postala manekenka,« je povedala Jacky in priznala, da še vedno ni povsem samozavestna.
»Kadar sem gola pred moškim, se počutim ranljivo. Že pri 20 letih sem nosila široka oblačila, vse pa se je spremenilo, ko sem na snemanju nosila spodnje perilo. Nič več se nisem nervirala. Kdaj se počutim najlepše? Prav tako takrat, ko sem gola pred moškim. Obstajajo stvari, ki bi jih spremenila na svojem telesu, a zdaj sem v redu.«