Zanimivosti

Črna prerokba za leto 2014 se uresničuje

T.P.
12. 8. 2014, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Svetovno znan ruski astrolog Pavel Globa je že leta 2009 napovedal letalske nesreče, ki to poletje pretresajo svet. Predvidel je, da bo leto 2014 zelo tvegano v smislu najrazličnejših katastrof, človeštvo pa naj bi se znašlo na pragu tretje svetovne vojne.

Po krizi se bo v Rusiji začel preporod, ki naj bi trajal kar 30 let (do 2050). Leta 2020 ali 2021 jo bo po Globovih napovedih prevzela nova močna oseba, imenovana jezdec na belem konju. Ne bo dolgo vladal, a bo pustil izjemen pečat.

Pavel je jasno in glasno povedal, da lahko julija in avgusta pričakujemo pravi val letalskih nesreč, zato je ljudem svetoval, naj se v tem času odpovedo letenju, če je le mogoče. Za letošnji december in januar 2015 pa je opozoril na povečano nevarnost hudih potresov. 

Astrolog Pavel Globa je že na začetku osemdesetih let prejšnjega stoletja napovedal, da bo Sovjetska zveza zelo na hitro razpadla in da bodo leta 1991 Moskvo preplavili tanki. Predvidel je tudi razpad Ukrajine leta 2014. Pravijo, da se je uresničilo kar 85 odstotkov njegovih napovedi.

Leta 2009 je poleg razpada Ukrajine na »tri dele« in letalskih nesreč napovedal še, da bo ekonomska kriza, ki bo trajala do leta 2020, spremenila geopolitični zemljevid sveta in prerazporedila sile moči. Povedal je, da čakajo ZDA zelo težki časi, da bo Baracka Obamo (53) doletela nezavidljiva usoda in da bo Evropska unija razpadla na prafaktorje. Nekaj časa naj bi uradno sicer še živela, a samo na papirju, v resnici pa naj bi se že kmalu ustanovila nova zavezništva. Razpadel naj bi tudi NATO. Čeprav je videti, kot da se še vedno krepi, ga po astrologovih napovedih do konca krize ne bo več. Za letošnje leto je Peter napovedal tudi, da se bo človeštvo znašlo na pragu tretje svetovne vojne.

Druga depresija

Kar zadeva ekonomijo, se bo dolar znašel v najtežji situaciji med letoma 2017 in 2018, napoveduje ruski astrolog in dodaja, da bodo po letu 2016 začele rasti cene nafte, kar naj bi pomagalo Rusiji, da se popolnoma reši iz krize ter postane vodilna država na svetu. V Rusiji naj bi se namreč dogajale velike spremembe od leta 2014 do 2016, povezane pa naj bi bile z rušilnimi potresi.
Tretji val krize, s katero se soočamo že zadnjih nekaj let, naj bi nastopil leta 2017, trajal pa naj bi do 2020. Globa se tega kriznega obdobja zelo boji, saj naj bi se svet takrat znašel na robu propada. Od krize, ki bo tako huda, da jo bodo poimenovali »druga velika depresija«, se bomo poslovili konec leta 2020.