Zanimivosti

Iznakaženo 3-letnico nagnali iz lokala, ker je 'strašila' goste

N.J.
22. 6. 2014, 17.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Komaj 3-letna deklica, ki je utrpela grozljiv pasji ugriz, je morala zapustiti lokal s hitro prehrano, češ da plaši ostale goste.

Mala Victoria Wilcher je nedavno doživela brutalen napad psa, ki ji je hudo poškodoval obraz. Deklico so zdravniki 'pokrpali' in zdaj, ko je malce okrevala, sta jo starša peljala v restavracijo s hitro prehrano v Jacksonnu v Mississippiju. A tamkajšnji zaposleni so njene starše prosili, če lahko zapustijo lokal, češ da so se je nekateri gostje ustrašili. Šokirana starša sta dogodek z javnostjo delila kar na Facebooku. "Se vam zdi tale obrazek strašljiv?" sta napisala pod fotografijo hčerke. 

Deklico so napadli trije pit bulli, ko je bila na obisku pri dedku Donaldu Mullinsu. Psi so mu ušli, napadli deklico in jo pogrizli po vsem telesu, poroča Huffington Post. Dedek je dva psa ustrelil, tretji pa je pobegnil. Zaradi ogrožanja življenje deklice so policisti aretirali dedka in njegovo partnerko Rito Mullins.

3-letna Victoria je ostala brez enega očesa, psi so ji zlomili čeljust, nos, ličnice. Desno stran ima paralizirano. Čakajo jo še številne operacije, deklica pa se od tragičnega dogodka sploh ne želi več pogledati v ogledalo, še pišejo mediji. Njena babica Kelly Mullins je povedala, da deklica ne želi niti v trgovino zaradi svojega videza. Deklici so se iz vodstva KFC, restavracije s hitro prehrano, iz katere jo je osebje nagnalo, opravičili, sprožili pa so tudi preiskavo in bodo ustrezno ukrepali. "Poskusili bomo popraviti, kar se je zgodilo deklici in njenim staršem," so sporočili. "Resnično obžalujemo dogodek in obveščamo, da nimamo nikakršne tolerance za nespoštovanje ali poniževanje naših gostov."