Zanimivosti

Rodila, a sploh ni vedela, da je noseča!!!

S.M.
16. 6. 2014, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

20-letnica je v bolnišnici poiskala pomoč zaradi bolečin v hrbtu, ki jih je pripisovala predmenstrualnim sindromom, nekaj ur kasneje je rodila otroka

20-letna Sophie Aldridge, ki prihaja iz Velike Britanije, je v bolnišnici poiskala pomoč zaradi bolečin v hrbtu. Ker zdravniki niso našli razloga za njene bolečine, so jo odpustili domov. Kot pravi se je zbudila sredi noči z močnimi bolečinami v predelu hrbta, ki jih je pripisala predmenstrualnim sindromom. Ker bolečina tudi naslednji dan ni prenehala, jo je mama odpeljala v bolnišnico, kjer so ji dali injekcijo proti bolečinam in uspavalne tablete ter so jo poslali domov. 

Malo za tem, ko se je vrnila domov, je bolečina postala nevzdržna in Sophie so z rešilcem odpeljali nazaj v bolnišnico. Med potjo ji je odtekla voda in pol ure za tem, ko so prispeli v bolnišnico je rodila sinčka Thomasa.

Sophie se niti sanjalo ni, da je noseča. Njena konfekcijska številka je ostala 38 skozi celotno nosečnost, prav tako ni imela nobenih slabosti, nosečniške izbokline na trebuhu in vseskozi je imela redno menstruacijo. Pravi, da ni imela nobenega nosečniškega simptoma in niti slučajno ni vedela, da je noseča. ker ni vedela, da je noseča, se je med vikendi zunaj zabavala s prijateljicami in se opijala, kar se ji zdi še bolj grozno. Seveda so bili tako ona, kot njeni družinski člani šokirani, ko se je iz bolnice vrnila z otrokom.

Seveda ne gre za osamljen primer.