Zanimivosti

Le nekaj dni nas loči od katastrofe?!

T.P.
10. 4. 2014, 14.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Na zvezdnem nebu se pripravlja pravi vihar, trdi Susan Miller, ena najbolj znanih ameriških astrologinj. 25. in 29. april pričakuje velike spremembe, celo katastrofe

»April bo ključen mesec v letu 2014 in številni lahko pričakujejo velike spremembe,« pojasnjuje Susan in dodaja, da se razlog za to skriva v dveh izredno pomembnih mrkih, ki nas bosta doletela 15. in 29. aprila.

Prvi mrk prinaša konec oziroma kulminacijo nekega odnosa ali zveze (ljubezenske, poslovne, prijateljske …), drugi pa bo vzpostavil nek dolgoročen trend.

Profimedia

Mrki imajo misijo, da obelodanijo resnico in zato brišejo tiste elemente, ki niso več pomembni za vaše življenje. Vi sicer morda mislite, da so pomembni, pojasnjuje astrologinja, a če vam bodo odvzeti 15. ali 29. aprila, vedite, da za vas dejansko nimajo več nobenega pomena.

 15. april: mrk Lune v Tehtnici 

29. april: mrk mlade Lune v Biku 

Susan pravi, da bi najbolj morali biti pozorni tisti, ki slavijo rojstni dan 15. ali 29. aprila oziroma v teh dneh, saj se bodo znašli v posebej divjih vrtincih. Poleg mrkov bo to obdobje zaznamoval tudi Uran, planet nepričakovanih sprememb, zato lahko z gotovostjo pričakujemo še pretrese z neke neznane strani.

Susan pravi, da je približno 5 % populacije te spremembe čutilo že mesec prej (okrog 14. ali 28. marca). Morda ste med njimi prav vi. Skušajte se spomniti, ali se vam je v navedenih dneh dogajalo kaj nepričakovanega.

Okrog 20 % ljudi bo vpliv čutilo šele mesec kasneje (okrog 14. ali 28. maja), največje število – več kot 70 % pa bo vplive obeh mrkov čutilo takrat, ko se bosta zgodila, z morebitnim zamikom 1 do 4 dni.

Profimedia

Oven (21. marec – 20. april)

Največ aktivnosti boste opazili v bližnjih odnosih, prvi mrk bo vplival na zvezo. Če ste samski in delate sami, skrbite za zdravje. Če se je kaj skrivalo pred vami, boste zdaj to izvedeli. Stremeli boste po neodvisnosti, Pluton prinaša prepire s šefom, a ne reagirajte preveč burno.

Drugi mrk prinaša nenadne spremembe v financah, večje nakupe in morda celo povišico.

Profimedia

Bik (21. april – 21. maj)

Če kaj skrivate, bo prvi mrk poskrbel, da bo vse prišlo na dan. Vplival bo tudi na mentalno in fizično zdravje, zato bodite pozorni na simptome.

Drugi mrk bo še močneje deloval na vas. Čas je za nov pristop, saj se vaše življenje spreminja. Nima smisla, da se upirate spremembam, nazadnje boste videli, da je vse, o čemer so vam govorili starši in partner, res. Življenjska sprememba lahko pomeni tudi končno načrtovanje skupnega življenje, zakona ali otroka, od česar ste doslej bežali. A zdravje naj ostane na prvem mestu.

Profimedia

Dvojčka (22. maj – 21. junij)

Okrog 15. aprila bodo pri vas v ospredju ljubezenski odnosi, saj boste opazili nekaj, česar doslej niste. Sprejeti boste morali odločitve v zvezi s partnerjem, kar bo lahko tudi pozitivna rešitev. Toda, če ste nervozni, boste ravno zdaj odkrili, zakaj. Prijatelj vam bo prinesel zanimive informacije.

Drugi mrk prinaša razočaranje ali neiskrenost s strani prijateljev. Toda zapomnite si, da boste to morali odkriti sami, sicer ne boste nikoli vedeli.

Profimedia

Rak (22. junij – 22. julij)

Raki boste aprilsko dogajanje občutili še močneje kot ostali. Prvi mrk bo vplival na dom, nepremičnino. Kariera je v zahtevni fazi, a videli boste, da bo vaša pozornost usmerjena predvsem na hišo. Če imate rojstni dan prav okoli 17., boste vplive čutili še močneje.

Drugi mrk odpira neka nova poglavja, in sicer ne za vas osebno temveč v vaši bližnji okolici. Morda nekdo drastično menja svoje življenje, pa se bo to odražalo tudi na vas. Ta mrk bodo močneje čutili tisti, ki so rojeni okrog 25. junija.

Profimedia

Lev (23. julij – 23. avgust)

Potovanja, pogodbe, dogovori so pod vplivom prvega mrka. Če pričakujete kakšna pogajanja, se vam obetajo nenadne in ne ravno prijetne spremembe glede tega. Lahko pride do odložitev potovanj. V službi se bo nekdo kitil z vašim perjem, obeta se tudi napetost glede še nedokončanih projektov.

Drugi mrk bo vplival na kariero in ugled, pa tudi na profesionalne dosežke v pozitivnem smislu.  

Profimedia

Devica (24. avgust – 22. september)

Zaščitite svoj denar, saj bo mrk vplival na vaše dohodke. Morda vas bo skrbelo tudi glede stroškov, povezanih s partnerjem.

Drugi mrk bo povezan z zakoni in s sodišči. Če ste kaj dolžni, boste tokrat krepko občutili moč dolgov.

Profimedia

Tehtnica (23. september – 23. oktober)

Prvi mrk se bo odvil ravno v vašem znaku. Končno boste ocenili, kako daleč ste prišli v svojih željah in življenju. Delujte pripravljeni za novo poglavje. Mrk bo najbolj vplival na rojene okrog 18. oktobra.

Od partnerja pričakujte nepričakovano, obetajo se vroče razprave. Ta mrk vam prinaša razsvetljenje.

Drugi mrk prinaša težave z denarjem, zato bodite pazljivi pri podpisovanju pomembnih dokumentov, zlasti pogodb.

Profimedia

Škorpijon (24. oktober – 22. november)

Prvi mrk bo vplival na okrevanje uma, duše in telesa. Če imate čustvene težave, je sedaj pravi čas, da jih na lahek način rešite.

Drugi mrk je za vas bolj pomemben, saj meče novo luč na starega partnerja, možne so tudi ločitve. A nikar ne hitite, saj lahko po tem pride tudi do pomiritve. Možna je zakonska zmeda. 

Profimedia

Strelec (23. november – 21. december)

Prvi mrk vam lahko prinese razočaranje nad dobrimi prijatelji. Padale bodo težke besede, spremembe pa lahko pričakujete tudi v klubu ali skupini, ki ji pripadate. Pričakujete lahko turbulence na čustvenem področju, možnost je tudi, da ena od prijateljic vrže oko na vašega partnerja.

Drugi mrk vam prinaša spoznanje, da se za vsako srečo plača cena. Previdno z zdravjem.

Profimedia

Kozorog (22. december – 20. januar)

Prvi mrk prinaša spremembo v hiši in v ljubezenskem življenju. Takrat spremenite način dela, možno je napredovanje ali sprememba službe. Vaše delo bo vplivalo tudi na domače razmere, kar pomeni, da je vse odvisno od vas.

Drugi mrk bo prinesel dodatne novosti v ljubezni, lahko se celo zgodi, da srečate novega, ali pa nepričakovano zanosite.

Profimedia

Vodnar (21. januar – 18. februar)

Prvi mrk bo vplival na potovanja in poslovne dogovore. Svetujem, da pomembne stvari odložite do maja. Mrk lahko vpliva na vas še cel mesec kasneje, medtem ko se pravo kozmično neurje pripravlja v juliju.

Okrog drugega mrka vas čakajo spremembe glede imetja in doma. Spremembe se obetajo predvsem moškim, obstaja tudi možnost selitve ali renoviranja.

Profimedia

Ribi (19. februar – 20. marec)

V času prvega mrka se morate osredotočiti na denar, saj vas lahko preseneti velik strošek. Mislili boste na vse, vendar pa nihče ne bo mislil na vas.

Drugi mrk bo lažji in bo povezan z vašimi veščinami, še vedno pa so mogoče finančne težave. 

Profimedia