Zanimivosti

Tragedija! V hiši ustrelil v zrak in ubil 11-letno hči v zgornjem nadstropju

N.J.
4. 4. 2014, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Med bivšima partnerjema se je vnel hud prepir. Moški je želel žensko prestrašiti in je dvakrat ustrelil v zrak, pri tem pa ubil hči, ki je v zgornjem nadstropju gostila prijateljice 'pižama partyju'.

34-letnega Deandreja Kelleyja, ki je ubil 11-letno hči Achauntiaro 'Shanti' Lanza, so obsodili na 6 let zapora. Zdaj mu grozijo še obtožbe za druga dejanja, zaradi katerih bi mu lahko podaljšali kazen na 20 let zapora. Kelley je takoj priznal krivdo za smrt 11-letne hčerkice na sodišču v Ohiu.

Mala Shanti Lanza se je v trentku smrtio ravno zabavala v zgornjem nadstropju hiše skupaj s prijateljicami, s katerimi soimele zabavo v pižamah. Med sojenjem je dekličina mati, nekdanja partnerica Kelleyja, poroto zaprosila, naj ne bo prestroga z njim. "Zgodila se je nesreča. Prepričana sem, da bi tudi Shanti oprostila svojemu očetu." Sodnik je njene besede označil za nesmisel. Dosodil je 6 let zaporne kazni, a vseeno so mnogi prepričani, da je kazen premila, saj je, ne glede na to, ali je šlo za nesrečo ali ne, nedolžna deklica le izgubila življenje.