Zanimivosti

Končno lokal, kjer lahko moški mirno 'davi purana'

N.J.
28. 3. 2014, 16.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Si predstavljate, da vstopite v izposojevalnico porničev, se udobno namestite na sedež, obdelate svojega korenjaka, se stuširate, preoblečete v čisto perilo in odidete, brez strahu, da bi vas vaša najdražja pri tem zalotila? Tudi to je mogoče!

YouTube

V kitajskem Taipeiu so stopili naproti vsem tistim moškim, ki morda doma nimajo dovolj spolne aktivnosti oziroma so samski ali pa želijo zgolj malo zabave, a za to ne želijo preživljati časa s prostitutkami. Odprli so lokal, kjer si lahko po mili volji izberete porniče, jih nalagate v košarico, nato se zaprete v posebno sobo, kjer se udobno namestite na stol, opravite svoje, nato pa se lahko tudi stuširate. Za vse tiste, ki bi se jim zgodila 'nesreča', prodajajo tudi spodnjice in nogavice.

Kot pravijo, stranka plača 'paket' storitev, ki traja od ene do šest ur, v tem času pa lahko prosto izbira DVD-je, koristi sobo ali tuš. Menedžer lokala je povedal, da strankam mesečno prodajo okoli 300 zavojev navadnih robčkov in 4.000 paketov vlažilnih robčkov.