Zanimivosti

Šokantna izpoved 14-letnice!

N.J.
7. 3. 2014, 13.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kljub neprestanemu opozarjanju glede varne spolnosti in ponavljanja strokovnjakov, da se najstnikom prav nič ne mudi v svet odraslih, številne najstnice seksajo že pri 14 letih, in to samo zato, da bi se lahko hvalile med sovrstnicami.

Zajem zaslonske slike

Tiste, ki konec osnovne šole še nimajo spolnih odnosov, sovrstnice menda pogosto žalijo, označujejo jih za šleve in nesposobne. Seksale naj bi, da jih sovrstnice srejmejo v svojo družbo. 

Ena izmed najstnic je povedala, da so v zadnjem razredu osnovne šole samo v njihovem razredu 4 deklice, ki niso več device. "Pravilo je, da moraš izgubiti nedolžnost do vstopa v srednjo šolo," je pojasnila. "Zato nas je roti koncu poletja cel kup takoh, ki gremo s prvim, ki pride mimo, saj se septembra opravi novo 'bilanco stanja'," je še dodala. "Če slučajo katera pride v drugi letnik kot devica, jo označijo za nesrečno." Priljubljenosti si ne pridobiš niti z oralnim seksom. "Moje prijateljice to pogosto počnejo recimo na straniščih v klubih zvečer, potem pa se smejijo, češ kako so bile pijane ..." Kot je pojasnila, se večeri pogosto začnejo z mešanicami vodke in breskovega soka, rumom s hruškovim sokom, tako da kaj hitro izgubiš nadzor, še posebej, če se zraven kadi še trava ... "Nobena ne reče, da ji je za kaj žal,nekatere ne poznajo niti imen fantov, ki so jim jih ga povlekle," je dodala. 

Pri dečkih naj bi bila situacija drugačna. Mnogi so bolj previdni in dlje čakajo na prvi odnos, saj se želijo počutiti dovolj samozavestne. Bojijo se namreč, da bi bil prvi poskus neuspešen in da bi se nato vrstniki norčevali iz njih. 

Kaj pa zaščita? Številne so zaščitene, veliko pa je mnda takih, ki namesto redne kontracepcije zjutraj odvihrajo po 'jutranjo tabletko'. Žalostno pa je, da mnoge niti ne poznajo fantov, s katerimi so izgubile edolžnost, poroča italijanski Leggo.it.