Zanimivosti

Grozljivo! Posilil ji je psičko!

N.J.
7. 3. 2014, 10.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Si predstavljate, da v roke nič hudega sluteč primete partnerjev telefon in na njem vidite, kako posiljuje vašo psičko?

"To je trideset sekund norosti!" je porota dejala na koncu sojenja glavnemu 'junaku' filma, Waynu Brysonu, 19-letniku, ki je seksal s psom svojega dekleta in dogajanje posnel s telefonom. 19-letnik je med zaslišanjem povedal, da je penetriral v vagino psičke, da je z njo občeval vsega trideset sekund in da ni prio do izliva. A Bryson se je izognil zaporni kazni. "Posledice so zanj že tako hude," je povedal njegov odvetnik. "Njegova družina se mu je odrekla, dekle ga je zapustilo." 

Psička se je umikala in se tresla

Britanca so policisti aretirali, po tem ko je njegovo dekle po naključju našlo posnetek, na katerem 19-letnik seksa z njenim psom, in ga prijavilo policiji."Psička se je tresla in se umikala, Wayne pa jo je med tem zlorabljal. Dekle je videlo, kako je njen partner penetriral v psičko. Video je trajal približno 30 sekund," je komentiral tožilec Paul Woods. Posnetek je našla, ko je na telefonu iskala fotografijo otroka. 

Dekle še vedno v šoku

Kot poročajo mediji, je šlo za 4 leta staro psičko Rudi, pasme stafordshirski bulterier. "Ko sem našla video, mi je postalo slabo. Tresla sem se in jokala, Nisem mogla verjeti. Če bi me prevaral z drugim dekletom, je eno, da je seksal z mojo psičko, pa je povsem zgrešeno," je povedalo njegovo nekdanje dekle. "Počutila sem se umazano, že zato, ker se me je dotikal, po tem ko je tak grozno zlorabil mojo psičko. Mislim, da bi moral dobiti hujšo kazen. Moral bi iti v zapor. Pes se ne more braniti ... ne vem, če bom lahko to kdaj prebolela." Dekle je še razočarano, saj se boji, da bo zdaj, ko je prost, to storil še kateri drugi živali.

Le pogojno kazen

Brysonu je sodišče naložili 4 mesece  zaporne kazni, dve leti pogojno, sedem let pa bo vpisan v registel spolnih prestopnikov.