Zanimivosti

Pozor! Gre za goljufijo!

N.J.
9. 3. 2014, 10.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Verjetno ni malo moških, ki bi z veseljem opazovali, kako se dekle preko spletne kamere v živo slači ... pa vendar, užitek se lahko hitro sprevrže v nočno moro!

Gre za zvijačo, ki poteka preko spletne kamere, s katero neznani par služi mastne denarce. Sprva se na zaslonu prikaže zapeljiva ženska, ki se izzivalno slači. Ta moškega, uporabnika interneta, ki si zaželi erotičnih prizorov in jo opazuje pri slačenju, prepriča, da se sleče in se 'sprosti. Gre namreč za interaktivno vročo igrico, pri kateri morata imeti oba - tako ženska, ki se slači, kot tisti, ki jo opazuje, prižgano spletno kamero. Nato pa - šok! Ženska nenadoma izgine, prikaže pa se moški, ki od 'gledalca' zahteva denar. In to visoke zneske, sicer naj bi objavili posnetke.

Kot so sporočili carabinieri iz italijanskega mesta Fermo v bližini Anone, so v zadnjem času naleteli na številne take primere in opozarjajo vse potencialne uporabnike podobnih storitev, naj nikarne prižigajo svoje kamere in naj ne omogočajo neznancem vpogleda v svoje stanovanje.