Kultura

Dr. Evil - novi svetovni mesija!

T.P.
9. 3. 2014, 10.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Po lanskemu koncertno uspešnemu letu je skupina Dr.Evil letos dejavna tudi v studiu. Predstavljajo že drugi singel prihajajočega albuma Serve no one, z naslovom NEW WORLD MESSIAH, za katerega so posneli tudi videospot.

Matjaž Knuplež

Vodja skupine Milan Krušič je o singlu povedal: „ NEW WORLD MESSIAH govori o tem, kako si v današnjem svetu brez denarja NIHČE. Rdeča nit novega singla pa je zgodba o sodobnih prerokih, katerih cilj je čim več izvleči od svojih vernikov, šele potem pride odrešitev.”

Dr. Evil gosti na prihajajočem albumu svetovno znana metalska imena.

Novi album Serve no one izide predvidoma konec letošnjega leta. Na njem bo, kot specialni gost, sodeloval kitarist Manni Schmidt (ex Grave Digger), ki je za skupino Dr. Evil napisal pesem z naslovom Daily Horror, ki bo našla svoje mesto na omenjenem albumu. Poleg Mannija Schmidta skupina na albumu najavlja tudi sodelovanje nekaterih drugih priznanih glasbenikov evropskega formata.

Luka Čadež

Naslednjo metalsko poslastico doktorja in njegovih asistentov lahko poskusite 29.03.2014 v avstrijskem Gradcu, kjer bodo koncertirali skupaj s skupino Badhoven.

Skupino Dr. Evil sestavljajo:

Milan „Dr. Evil” Krušič - vokal

Luka Čadež - bobni

Jan Prosen - kitare

Miha Oblišar – bas kitara