Zanimivosti

Od mrtvih vstal na poti v mrtvašnico

Simon Rosc
4. 3. 2014, 12.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Mrliški oglednik Dexter Howard je prišel po mrtvo telo Walterja Williamsa. Telo je zaprl v vrečo za mrliče, nato pa se je zgodil čudež.

Walter Snowball Williams (78), doma iz Misisipija, je umrl v sredo zvečer. Zdravnik je preveril navedbe zdravniške sestre, da je Williams umrl, in razglasil smrt okoli 21. ure. Uredil je vso potrebno dokumentacijo in telo pokojnika v plastični vrečki odpeljal v mrtvašnico.

Mrliški oglednik Howard v svoji 12-letni karieri ni nikoli videl česa podobnega. 

Tam pa se je vreča začela nenadoma tresti in premikati. Williams je najprej močno udaril z nogo, nato pa je znova zadihal. Howard je nemudoma poklical reševalce, ki so ga odpeljali nazaj v bolnišnico, kjer so ga priklopili na ustrezne aparate. Vso zdravniško osebje je bilo šokirano. Mrliški oglednik Howard v svoji 12-letni karieri ni nikoli videl česa podobnega. Edina logična razlaga, zakaj je Williams ponovno oživel, je verjetno defibrilator, ki ga je imel vsajenega v prsni koš. Svojci pokojnika so nato prejeli nenavaden in razveseljujoč klic iz bolnišnice s sporočilom, da se je v njihovega sorodnika vrnilo življenje.