Zanimivosti

Razvrat v Sočiju! Seks in orgije na vsakem ovinku

N.J.
11. 2. 2014, 14.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

In zato so se v Mednarodnem olimpijskem komiteju odločili, da bodo med športnike razdelili kar 100.000 kondomov, da bi preprečili širjenje spolno nalezljivih bolezni in da bi preprečili morebitne nezaželene nosečnosti.

YouTube

V olimpijskih vaseh se športniki menda na veliko zabavajo, v zabaviščnih centrih točijo zastonj alkohol, ker pa športnki veliko časa preživljajo skupaj, pa se bojda pogosto zgodi, da športniki tudi skočijo med rjuhe. "V olimpijski vasi je ogromno seksa," trdijo na sports.yahoo.com. Med olimpijskimi igrami v Londonu je ameriška nogometašica Hope Solo recimo dejala: "Videla sem ljudi, kako seksajo na prostem. Na travi, med stavbami ... Ljudje se 'daje dol' in to počnejo zelo 'umazano'." Tedaj naj bi med športnike razdelili okoli 150.000 kondomov.

Na voljo so jim zastonj

In kot kaže, v Sočiju ni prav nič drugače. Predstavnik Mednarodnega olimpijskega komiteja je, kot poroča TMZ, dejal: "Distribucija kondomov v olimpijski vasi je del akcije osveščanja o HIV in zaščiti pred AIDS-om." Medtem ko je za varen seks v Londonu poskrbel Durex, so se organizatorji tokrat povezali z Love Condoms. Športnikom so kondomi na voljo v zdravstvenih centrih v olimpijskih vaseh. 

Tako se pač sproščajo ...

Seksologinja Judy Kurianski je komentirala: "To je kot bi stresli vse sestavine v eno posodo. Stres pri športnikih povzroča napetost, anksioznost, sproščajo se večje količine hormonov in športniki so polni adrenalina in endorfinov. Vsak športnik pozna orgazmični občutek ob uspehu." In v olimpijski vasi je očitno podobno. Olimpijci preživijo veliko časa skupaj, počutijo se posebne, kot peščica izbranih in kot pravi, je nekaj povsem običajnega, da napetosti sproščajo na tak način. "A vseeno morajo razmišljati o posledicah," dodaja.