Zanimivosti

Grozljivo! 2-letno hčerko razrezal in dal psu za obrok

N.J.
10. 2. 2014, 14.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Človeška krutost ne pozna meja! Komaj pet let po izginotju komaj 2-letne deklice so se preiskovalci dokopali do podrobnosti. Dejstva, ki so ji ugotovili, so javnost dvignila na noge.

leggo.it
Do tragedije je tokrat prišlo v Brooklynu. Mala Serenity Brown naj bi umrla zaradi udarcev agresivnega očeta, poročajo ameriški mediji. Oče naj bi jo nato razrezal in jo dal za obrok njihovemu družinskemu psu. 
 

leggo.it

Pet let kasneje so spet odprli primer
 
Serenity je izginila že leta 2006. Pet let kasneje je policija spet odprla primer in začela preiskovati okoliščine. Sprva se jim je zdelo, da je primer zaradi pomanjkanja podatkov nemogoče rešiti, saj trupla deklice niso našli. Mati se je nato le oogumila in policstom zaupala, kaj se je zgodilo tistega tragičnega dne. Mama Paula Johnson naj bi pestovala deklico in ji prpovedovala pravljico. Deklica naj bi se glasno smejala pravljici, kar naj bi razburilo očeta, ki je v navalu jeze s pestjo udaril deklico, ki je izgubila zavest. Oče naj bi deklico iztrgal materi iz rok in jo odnesel v kopalnico. V umivalniku naj bi jo s kuhinjskim nožem razrezal na kose. Dele trupelca naj bi dal psu za večerjo, nato pa naj bi ubil še psa.
 
Paula Johnson je zapustila morilca. Čeprav je sprva policistom dejala, da je bila deklica pri dedku in babici, ko je izginila, je na koncu le priznala, kaj se je zgodilo.

leggo.it