Zanimivosti

Nives in Saša seksali v troje kar sredi gledališke predstave!

K.A./M.J.
3. 2. 2014, 13.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Le kaj se je dogajalo sredi gledališča?

Splitski igralki Nives Ivanković zadnje čase dnevi nikakor niso dovolj dolgi. Poleg tega, da pripravlja predstavo 'Kontra progresa' Esteva Solerja, blesti tudi v gledališki drami Saše Broz 'Libreto', ki jo igra v GKL v Splitu.

Nives v drami igral violončelistko Karlo, ki svojemu možu, zdravniku po poklicu, ki ga igra Žarko Radić, pokloni prostitutko, da bi tako nekoliko začinila in osvežila svoj nekoliko dolgočasen zakon. Vsekakor zanimiva poteza, ki jo je nekoliko zadržana hrvaška publika sprejela na različne načine. 

 

Nives, ki je zadnja leta hrvaško občinstvo navduševala, kot duhovita in karizmatična Nives Odak v seriji Ruža vjetrova, si je po napornem snemanju vzela malo medijske pavze in kaj hitro so se začele širiti govorice, da naj bi bila resno bolana. "Skoraj so me že pokopali. Ko je človek tako močno prisoten v širši javnosti in se nato naenkrat malo umakne je razumljivo, da ljudje začnejo špekulirati. Zato ob tej priložnosti vsem sporočam, da sem živa in zdrava," je zaključila vedno za šalo razpoložena Nives.