Zanimivosti

Policija išče perverzneža, ki ga pred ženskami vtika v sir!

N.J.
15. 1. 2014, 09.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na sledi so neznanemu moškemu, ki ženske nadleguje tako, da ustavi avto poleg njih in jim ponudi denar, v zameno, da jim lahko pokaže svojega korenjaka in ga vpričo njih poriva v švicarski sir.

Facebook

Moški za gledanje ponuja denar

Organizacija, ki v Mayfairu v Pennsylvaniji skrbi za varnost meščanov, je na Facebooku objavila fotografijo domnevnega storilca in pozvala predvsem žensko populacijo, naj bo previdna. »Prosim, bodite previdni in pazite se perverzneža s švicarskim sirom!« so zapisali. Moški naj bi bil star med 40 in 50 let.

Raje sir kot ženske ...

Pazite, s kom klepetate prek spleta!

Neka ženska se je odzvala na objavo. Spomnila se je dogodka iz leta 2012, ko je preko spleta klepetala z moškim, ki je bil na fotografijah videti enak kot moški na fotografiji, objavljeni na Facebooku. Moški naj bi jo prosil, če ga lahko gleda, medtem ko masturbira s sirom. Napisal ji je: »Ta fetiš sem razvil, da bi si lahko pomagal pri zadovoljevanju mojih spolnih potreb. Ugotovil sem, da imajo ženske rade mlečne produkte. Predstavljal sem si, da je ženska sir in začel seksati s sirom. Rad imam švicarskega in uživam, ko si ga ovijem v rezine sira. Nato masturbiram. Zdaj, ko sem našel ženske, ki to počnejo zame, mi je všeč, če mi ga dekle obdela s sirom namesto mene.«

Ženske mehke kot sir?

Še eno dekle je poslalo enega izmed sporočil, ki ga je prejela od domnevno iste osebe. »Moj fetiš se je razvil iz obupa nad iskanjem žensk. Začel sem jih primerjati s sirom zaradi mlečnosti, ženske so tudi mehke in gladke kot mlečni produkti, ki jih imajo rade. Pa še pri oglaševanju mlečnih produktov so vedno prisotne ženske. Zato sem s sirom nadomestil žensko,« je menda napisal. »Poskusil sem različne vrste, ampak najbolj mi je všeč švicarski.« Všeč so mu menda tekstura, vonj in občutek, ko ga ovije okoli penisa. Če to ni bizarno!