Zanimivosti

Seksala z devičnikom in z glavo prebila zid!

T.P.
28. 12. 2013, 11.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Saj ni res, pa je! Mlad, zaljubljen parček se je med svojim prvim seksom tako razvnel, da se je njuna prva noč med rjuhami končala na urgenci.

Gregg Casarona je med seksom skoraj ubil svoje dekle Jen Gerakaris, ki je v zanosu strasti z glavo prebila zid. »Moja prva misel je bila, da sem jo ubil. Prvič sva spala skupaj in Jen je mrtva, sem si rekel,« se spominja Gregg.

Malo je manjkalo, pa bi Jen med seksom s svojim devičnikom izgubila življenje

Gregg Casarona (29), ki tehta 200 kilogramov, je nehote skoraj ubil svoje dekle Jen Garakaris, in to med svojim prvim seksom. V trenutku, ko so se strasti preveč razvnele, je namreč Jen z glavo butnila v zid in ga prebila. Gregg se je ustrašil, saj je mislil, da je njegova draga umrla, Jen pa je samo vprašala: »Zakaj si nehal?«

Gregg je dekle odpeljal v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je imela pretres možganov.  Ta bizarna, a resnična zgodba je del nove epizode serije o ljudeh, ki so zaradi seksa končali na urgenci.

Glavna igralca omenjene zgodbe sta Gregg in Jen, ki sta takrat imela 22 oziroma 21 let. Po tistem sta bila v zvezi še štiri leta, Gregg pa se rad pošali, da sta se vedno ljubila daleč stran od zidov.