Zanimivosti

Bogatega dediča pretepli zaradi razvpite Lindsay Lohan

Č.K./mv
12. 12. 2013, 22.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Barron Hilton, 24-letni dedič hotelskega imperija, ki so ga pred dnevi pretepli v enem od miamijskih klubov, za incident krivi Lindsay Lohan.

Profimedia

Ena od poletnih zabav se za Barrona Hiltona, 24-letnega brata Paris in Nicky Hilton, ni končala najbolje. Dediča so namreč julija brutalno pretepli, ker naj ne bi želel zapustiti kluba. Prepričan je, da se je lastnik Ray LeMoin fizično spravil nanj, ker naj bi ga na to naščuvala Lindsay Lohan. Barron je medijem takrat najprej povedal, da bo igralko tožil, zdaj pa se je umaknil. Nehal je sodelovati s policijo, ker so se v preiskavi pojavile fotografije, ki mu lahko škodijo.

Z njimi naj bi ga izsiljevali. »Barron se zaveda, da fotografije njegove zgodbe ne podpirajo,« je povedal neznani vir in dodal: »Fotografije bodo objavljene, če se bodo neutemeljene obtožbe na račun Lohanove nadaljevale.« Domnevni napadalec Ray LeMoin pravi, da se je v jutranjih urah vrnil v najeto vilo, kjer ga je presenetila množica ljudi. »Nikogar nisem poznal, bili so dolgočasni, zato sem šel spat. Zjutraj sem opazil, da je v vili ostalo še nekaj ljudi, ki so se omamljali. Ker je vilo najel moj prijatelj in ker nisva želela, da bi jo poškodovali, sva začela ljudi metati ven,« je razložil Ray in dodal, da je Barron znorel, ko ga je prosil, naj odide. Ker ni hotel, mu je pomagal s pestmi!