Zanimivosti

Zaplet ob obdukciji Nezemljanov

M.J.
12. 12. 2013, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Sodeč po zgodbi, ki kroži po internetu, so Rusi že več desetletij v stiku z zunajzemeljskimi civilizacijami. Del te zgodbe vključuje tudi NLP, ki naj bi se zrušil leta 1969. NLP in mrtvega Nezemljana je našla ruska vojska.

Youtube

Če vam je zgodba znana, potem ste verjetno slišali tudi legendarno zgodbo o NLP-ju, ki naj bi leta 1947. strmoglavil v ameriškem kraju Roswell in o obdukciji posadke. Skorajda identična zgodba pa prihaja iz takratne Sovjetske zveze. Tam naj bi se leta 1969 zrušil NLP in sicer v bližini okrožja Sverdlovsk. Seveda to ni nova zgodba, so pa prišle na dan novo podrobnosti, ki so pritegnile pozornost svetovne javnosti.

Celoten incident je bil objavljen leta 1998 in sicer pod imenom 'Tajni KBG NLP dokumenti'. Prikazuje panične posnetke nesreče in tudi nekaj minut obdukcije domnevnih Nezemljanov. Sedaj pa so se oglasili ufologi, ki imajo omenjeno zgodbo za prevaro. Voditelj na začetku namreč opozori, da bo to, kar bodo gledalci videli lahko resnica in ne mora, medtem ko je na koncu objavljeno sporočilo, da producenti ne jamčijo za točnost in resničnost dokumentacije in materiala. To pa so tudi glavni argumenti, ki govorijo, da je niz posnetkov najverjetneje nič drugega kot še ena izmišljena zgodba Nezemljanih.