Zanimivosti

Joj, kaj si je dala v oko!

uk
25. 11. 2013, 19.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Prav neverjetno je, kaj so nekateri ljudje pripravljeni storiti za to, da vsaj nekoliko izstopajo. In koliko denarja so za to pripravljeni odšteti. Lucy Luckayanko iz New Yorka je pristala na 3.000 dolarjev (2.200 evrov) vreden poseg in si dala vsaditi tako imenovani uhan znotraj očesa.

V približno eni minuti so ji v desno oko 'vgradili' platinast srček. 'Operacijo' je opravil dr. Chynn, ki je študiral na Harvardu, a je bolj znan zaradi nedavne izjave, da obupano išče ljubezen. Za strani, ki iščejo partnerke in partnerje, je zapravil na tisoče dolarjev, ki jih je pokril s tovrstnimi posegi.

Ker ni bil uspešen, je ponujal zastonjske kozmetične posege vsakomur, ki bi ga predstavil dekletu ali mu uredil zmenek. Med njegovimi strankami je bila tudi Lucy. Dr. Chynn ji je moral najprej omrtviti oko, nato pa je v membrano napravil majhno ureznino. Vanjo je vstavil 3-milimetrsko srce. Chynn je dejal, da je postopek čisto varen in ni nobenih stranskih učinkov.

Oko sicer še nekaj dni krvavi, a se dokončno zaceli v dveh tednih. Dodal je še, da lahko pride do okužbe, a lahko to brez težav zdravijo z antibiotiki. Na vid vsadek naj ne bi vplival. Lucy je dejala, da je morebitne posledice ne skrbijo in da je več kot zadovoljna s svojim srčkom, če pa ne bo, ga lahko za 1.000 dolarjev zamenja s čim drugim.