Zanimivosti

Priigrajte si super filme na Blu-rayju!

S.R.
4. 11. 2013, 10.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred kratkim smo na tednu slovenske mode zasledili zanimivo in povsem novo IT igračko. V rokah privlačnih deklet, ki so za njo imele prav posebno nalogo, še toliko bolj opazno. Bi jo prepoznali tudi vi?

Teden slovenske mode je tokrat iz drugačnih perspektiv raziskoval pametni objektiv Sony QX10. Skupaj s simpatičnimi hostesami je bil na pomembni misiji – med modnimi navdušenci in mojstri poiskati najbolj kul in trendi dodatke. Se sprašujete, kako so se tega lotili?

Dekleta so pametni objektiv v eni roki z lahkoto usmerila v najbolj bleščeči čevelj ali izstopajočo torbico, na svojem telefonu pa so sliko obenem enostavno nadzirala in shranila. Sklep večera: izstopajoči modni dodatki in pametni objektiv Sony QX so najbolj trendi kombinacija sezone!

NAGRADNA IGRA: Odgovorite na nagradno vprašanje in nam odgovor skupaj z imenom, priimkom, naslovom in telefonsko številko pošljite na naslov igre@svet24.si. Izmed vseh prispelih odgovorov bomo izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli enega izmed treh odličnih filmov na blu-ray disku, tako da je odlična kvaliteta zagotovljena! Filmi, ki si jih lahko priigrate so: Terminator, Bad Teacher in Michael Jackson. Nagradna igra traja do četrtka, 7.11.2013.

Katere od spodnjih trditev držijo za Sony pametni objektiv QX10?

a) združljiv s pametnimi telefoni Android in iPhoni
b) deluje s pomočjo tehnologije NFC – povezave na en dotik in vgrajenega vmesnika Wi-Fi
b) CMOS-senzor Exmor R™ z 18 milijoni slikovnih pik za jasne in podrobne fotografije
d) pametni objektiv ne morete fizično namestiti na telefon