Zanimivosti

Parker snifal, naši junaki pa žurali do 7h!

K.Š.
24. 9. 2013, 09.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Največja zvezda letošnjega košarkarskega prvenstva Tony Parker je s svojimi kolegi v znanem ljubljanskem klubu proslavil v svojem bogataškem slogu. Baje naj bi posnifal …

Simon Tomažič

Naši junaki so še enkrat več pokazali, da so kljub "zvezdniškim službam" zelo družabni in dostopni, medtem ko so uradne fotografe prosili, da za ta večer odložijo svoje aparate, pa niso zavračali fotografiranja s številnimi oboževalci. 

Francoska reprezentanca je po zmagi nad Slovenci proslavila v ljubljanskem klubu Top. Očividci pravijo, da je bil najbolj razposajen njihov največji zvezdnik, Tony Parker, ki naj bi na blagajni z enim potegom kartice pustil skoraj 10.000 evrov. Še bolj neverjetno pa je, da naj bi Tony tudi snifal – a ne belega, temveč pravi zlati prah. Pri snifanju te žlahtne kovine v prahu ne gre za nikakršno drogiranje, temveč zgolj za izkazovanje prestiža. 

Simon Tomažič

Po zadnji zmagi pa so si zabavo upravičeno privoščili tudi naši junaki, ki pa niso snifali zlatega prahu, so zato objemali lepe klene Slovenke in družili s svojimi oboževalci.   

Le-ta je v najbolj vročem zbirališču nočnih ptičev v prestolnici proslavila osvojeno 5. mesto na domačem EP in uvrstitev na svetovno prvenstvo v Španiji. Brata Dragič, Boštjan Nachbar, Nebojša Joksimović, Uroš Slokar, Rašo Nesterović, Luigi Datome, drugi reprezentanti in njihovi prijatelji, so po mesecih garanja pokazali, da so tudi pravi žurerji, tako da je bilo treba obratovalni čas kluba podaljšati do sedmih zjutraj. 

Simon Tomažič