Zanimivosti

Kdo Borutu Pahorju puli obrvi?

B. P.
16. 8. 2013, 23.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Borutu Pahorju niso zaman nadeli vzdevka Barbika, saj že od nekdaj velja za enega najbolj urejenih in postavnih politikov.

arhiv Lady

Za svoj videz pa se poleg genom lahko zahvali predvsem svoji trdni volji in vztrajnosti, saj se nenehno poti, da bi bil videti kar se da privlačen. Redno obiskuje savno v ljubljanskem Sunny Studiu, ki je priljubljen predvsem med bolj premožnimi in vplivnimi Slovenci. Tam pa se prepusti tudi spretnim rokam, ki mu uredijo obrvi, vsaj tako so nam zaupali očividci, ki jih ta lepotni popravek sploh ni presenetil. Danes si namreč večina moških puli obrvi, da ne bi bili podobni Frediju Milerju, in tudi sicer so moški vse bolj pozorni na svoj videz. Predsednik Borut Pahor pa je sploh zelo osredotočen na šport, s čimer si krepi telo in duha.

Najpogosteje je na sporedu tek, in če ste mislili, da teče sam, ste se ušteli. Ob njem je nenehno njegov telesni čuvaj, ki ga celo med rekreacijo ne pusti z očesa. Pomemben dejavnik pri celotni podobi predsednika Slovenije pa so izbrana oblačila, ki so večinoma kupljena pri nas. Borut Pahor obožuje bolj umirjene barve, klasično krojene obleke in naravne materiale. Za piko na i pa poskrbi še njegov omamni parfum, ki zaokroži celotno zgodbo o enem najlepših predsednikov na svetu.