Zanimivosti

Le kaj bo tokrat ušpičil 'policist' Eddie Murphy?

STA / A.M.
5. 8. 2013, 18.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

52-letni Eddie Murphy bo zaigral že v četrtem nadaljevanju franšize Policaj z Beverly Hillsa, v kateri igra policista Axla Foleyja, ki ga iz Detroita premestijo na Beverly Hills.

Profimedia

Za snemanje novega filma so se v studiu Paramount odločili, ker je pilot serije, ki bi sledila dogodivščinam Foleyjevega filma, doživel izjemno dober odziv, ne nazadnje pa so prve tri serije prinesle kar nekaj milijonov ameriških zelencev. »Dobre novice za oboževalce franšize - pilot je doživel tako dober odziv, da se je Paramount odločil, da posname še en del Policaja z Beverly Hillsa,« je pretekli teden tvitnil producent Shawn Ryan.

Scenarij za film, zaradi katerega ne bodo posneli serije, bosta napisala Josh Appelbaum in Andre Nemec, ki med drugim podpisujeta tudi film Misija: nemogoče - protokol duh. Za nov film o Foleyju so se odločili skoraj 20 let po tretjem nadaljevanju, ki je v režiji Johna Landisa prišlo na velika platna leta 1994. Spomnimo, da je komedijant Eddie za svoje delo prejel številna priznanja, med drugim tudi nagrado zlati globus. Ob njem smo se še najbolj nasmejali v filmu Trčeni profesor in ne nazadnje tudi ob sinhronizaciji risank, v katerih redno posoja glas.