Zanimivosti

Fotografirala pravi NLP?

U.K.
29. 7. 2013, 19.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Jean Dearing je nenadoma z balkona svoje hiše zagledala nenavadne luči na nebu. Hitro je pograbila fotoaparat in posnela nenavadno fotografijo.

Je Jean fotografirala pravi NLP?

»Povem lahko samo to, da sem nekaj videla in ne vem, kaj je bilo. Bilo je zelo čudno,« je za medije povedala Jean. Dodala je še, da si je vedno želela videti NLP, sedaj pa ga končno je. Naj na tem mestu poudarimo, da NLP pomeni neznani leteči predmet, ne gre avtomatično za nezemeljsko plovilo. Jean je dejala, da je bilo, karkoli je že bilo, na nebu približno v velikosti polovice lune.

Sprva je bil predmet pri miru, nato pa se je začel premikat v smeri urinega kazalca. Enkrat se je nenadoma spustil proti tlom ter se nato nenadoma spet dvignil na prejšnje mesto. Dejala je, da je bila tako presenečena, da je pozabila snemati s kamero. Poklicala je moža, a je predmet izginil, preden je prišel. »Švignil je navzgor in izginil,« je dejala Jean, prepričana, da je šlo za nekaj nezemeljskega. A je mnogo skeptikov, ki pravijo, da gre za naraven pojav, za radijsko vodeno plovilo ali balon. Nekateri so še bolj agresivni in Jean preprosto obtožujejo internetne prevare.