Zanimivosti

Je to res Saša Lendero?

L.Z.
13. 7. 2013, 19.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Znane Slovenke smo vajeni videvati le v najboljši podobi, popolnoma urejene, skrite pod številnimi plastmi ličil. Toliko več pohval si zaslužijo tiste pogumne posameznice, ki se po vzoru kolegic iz tujine pokažejo brez vsega, povsem naravne, takšne, kot se zjutraj zbudijo.

Osebni arhiv S. L., Facebook

Potem ko smo že razgalili nekaj zvezdnic, se je za ta drzni korak odločila tudi Saša Lendero, pevka, ki je znana po tem, da svojih fotografij nikoli ne spusti iz rok, dokler niso povsem urejene. Je prava mojstrica uporabe programa za obdelavo fotografij, s katerim zgladi vse gubice, poudari barve, osvetli, zatemni, preuredi in polepša, kar se polepšati da.

Celo tako zelo spretna je, da ji tudi druge zvezdnice zaupajo svoje fotografije v obdelavo. Zdaj pa se je povsem nepričakovano, zato pa toliko bolj občudovanja vredno odločila za nasproten korak. Dovolj je skrivalnic, je sklenila, in do potankosti naličen obraz, pričeska in popoln videz so samo še za na oder ali pred fotografski objektiv in kamero.

V zasebnem življenju pa je Saška najraje naravna, v sproščeni opravi in brez ličil. Ključ za njen čudoviti videz je v dosledni negi kože, ki jo redno vlaži s kremami. Pevka je pri tem nasploh zelo skrbna in zaupala nam je, da po štiridesetem letu še bolj pazi na to, kaj nanaša na obraz in telo. Prav to je položila na srce mladim damam, ki stremijo k naravnemu videzu; če bodo že od začetka ustrezno skrbele zase, se jim ne bo treba bati, da bi se prehitro starale.

Osebni arhiv S. L., Facebook

 

Podrobnosti v zadnji številki Lady.