Zanimivosti

Oče prvič spregovoril o škandalu z golimi fotografijami

mv
18. 6. 2013, 14.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tretja sezona oddaje Slovenija ima talent se je končala, kot smo predvidevali. Za žlahten naslov letošnje zmagovalke sta se borili dve 16-letnici, Ana Karneža in Alja Krušić.

Mediaspeed

Alja se je le dva tedna pred finalom znašla v škandalu z golimi fotografijami, ki pa ji ni prišel do živega. Slovenci so največ glasov namenili prav njej, šokirana najstnica pa je hvaležna, da ima ob sebi starše, ki jo podpirajo na vsakem koraku in bodo poskrbeli, da bo kljub prepoznavnosti ostala na realnih tleh. 

»Ignorirali smo vso stvar, s tem se nismo ukvarjali. Kaj pa naj bi naredili?!«   

»Čeprav so imeli nekateri Aljo za favoritko, je bila ob zmagi zelo presenečena. Mislim celo, da je visoka pričakovanja doživljala kot veliko breme, ki ji je ob zmagi padlo z ramen,« nam je zaupal njen oče Jože. Družini glasbeni svet ni tuj, zato si lahko približno predstavljajo, kaj jih čaka zdaj, ko Aljo kot zmagovalko oddaje pozna vsa Slovenija. »Malo se zavedamo, kaj nas čaka. V vsakem primeru ji nameravamo zdaj še bolj trdno stati ob strani,« nam je zaupal Jože in dodal, da je ključ v tem, da stvari ohranijo take, kot so. »Korak za korakom, nič se ne sme zgoditi prehitro,« pravi.

Aljine gole fotografije so ignorirali

Zadnja dva tedna sta bila za najstnico precej naporna, saj se je poleg priprav na finalni nastop ukvarjala tudi s škandalom, v katerem se je nevede znašla. V javnost so pricurljale njene gole fotografije, na katerih je imela Alja le 14 let, in če starši takrat fotografij niso komentirali, nam je oče zdaj zaupal, da se s tem niso obremenjevali. »Ignorirali smo vso stvar, s tem se nismo ukvarjali. Kaj pa naj bi naredili?!« je povedal zaščitniški oče, ki je prepričan, da Alji škandal ni škodoval. »Verjamem,da so ljudje glasovali zanjo zaradi njenega talenta. Mi se s tem nismo obremenjevali,« je še dodal.

Ana zmago privoščila Alji

Ana Karneža, ki je tako kot Alja do konca veljala za pevko, ki je osvojila največ src na letošnji oddaji, je privoščila zmago glasbeni kolegici. Veselila se je že dejstva, da so ji ljudje namenili toliko glasov, za mnoge pa je bila v vsakem primeru moralna zmagovalka prav ona. V finalnem večeru so sicern astopili še pevka Ivana Honsić, energične plesalke Maestro Sista'z, 13-letna operna pevka Sandra Harb, sramežljivi pevec Blaž Vidovič, vokalni čudež Žiga Lakner, 15-letni navdušenec nad letali Nik Oblak, usklajeni plesalci skupine Kaos in mladi roker Žiga Avbreht, ki velja za glasbenika z največ oboževalkami na letošnjih Talentih.

Jeseni se vrača Gostilna

Žirija je z zaključkom sezone izjemno zadovoljna in ponosna na to, da jim je uspelo v tretji sezoni oddaje Slovenija ima talent odkriti toliko mladih talentov, ki so prevzeli Slovence. Zdaj jih čaka zaslužen počitek, nedvomno pa bodo vsi pogrešali nedeljske večere, preživete v studiu, čeprav jim je bilo zadnjih nekaj tednov na žirantskih stolčkih kar naprej vroče. POP TV se jeseni vrača z novim resničnostnim šovom, in sicer z oddajo Gostilna išče šefa.

Nekaj foto utrinkov z zadnje oddaje: