Zanimivosti

Na Twitterju objavila golo fotografijo...

S.R.
10. 3. 2013, 21.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriška manekenka Christine Teigen, bolj znana kot Chrissy je mejnik 200.000 sledilcev na Twitterju praznovala na poseben način, ki jo je spravil v težave.

Instagram

Manekenka, ki jo še najbolj poznajo bralci revije Sports Illustrated je namreč ob doseženem mejniku na omenjenem družbenem omrežju preko Instagrama objavila svojo golo fotografijo. Več kot 200.000 ljudem je tako dvignila pritisk, ravnodušni pa niso ostali niti administratorji omrežja. Tovrstna eksplicitna vsebina je na družbenih omrežjih kakopak prepovedana.

No, tega se je precej dobro zavedala tudi Chrissy, saj je pod fotografijo napisala ''če me to ne bo spravilo v težave, ne vem, kaj me bo''. Fotografija je na Twitterju zares zdržala samo eno noč (pa še to najverjetneje zato, ker jo je manekenka objavila pozno zvečer) nato pa je izginila. Pravila Twitterja pač pravijo, da so ''gole, delno gole ali seksualno eksplicitne'' fotografije prepovedane.

A ko nekaj spraviš na internet, se to zelo težko popolnoma odstrani, tako da si fotografijo še vedno lahko ogledate. No, razen če ste v službi.

Instagram