Zanimivosti

Vroča Slovenka smuča v kopalkah

M.V.
5. 3. 2013, 13.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekateri resnično nestrpno pričakujejo tople dneve, med njimi je tudi Nena Nevenka Muršič, ki je na svojem Facebooku objavila fotografijo, na kateri smuča v kopalkah!

Nene Nevenke Muršič se večina spomni kot postavne tekmovalke oddaje Big Brotherja slavnih, iz kater eje sicer precej hitro odpadla, a je pustila vtis. Športnica, ki smo jo spoznali kot samsko, je zadnjih šest mesecev srečno zaljubljena v podjetnika Braneta Križmana, s katerim je obiskala smučarsko letovišče Na Žlebeh, kjer je nastala njena fotografija v kopalkah na smučeh.

Nene tudi na snegu ne zebe.

Razgaljena na družbenem omrežju

Nena tudi sicer ni ravno sramežljiva, na družbenem omrežju pa si s svojim partnerjem redno izkazuje nežnosti. Nedavno sta si zaljubljenca privoščila 'pred-medene tedne'v ZDA, kot jih je poimenovala Nevenka. Braneta opisuje kot moškega svojega življenja, tudi on pa naj bi bil nad svojo postavno izbranko več kot navdušen. Čeprav sta se zbližala šele lansko poletje, razmišljata o poroki in prepričana sta, da se bosta postarala skupaj.

Našla sta se

Drug v drugemu sta našla to, kar sta dolgo iskala, poleg tega pa Brane očitno ni ljubosumne vrste, saj ga prav nič ne moti, da Nena na Facebooku objavlja fotografije, na katerih je pomanjkljivo oblečena. Za pusta sta se oba našemila in nekdanja miss fitnesa, ki je cenjena tudi kot maratonka, se je našemila v zapeljivo bolničarko, Brane pa si je nadel masko skrivnostnega Zorra. S fotografijo v kateri v kopalkah stoji na smučeh, je Nevenka dokazala, da se pri svojih letih še vedno lahko pohvali z izvrstno postavo, njen podjetnik pa jo bo branil pred morebitnimi spletnimi oboževalci.  

##IMAGE-21435##