Sanjski moški

»Zlobnica« Mary Ševo: »Jaz nisem zlobna, če bi bila, ne bi imela toliko prijateljev«

Marjana Vovk
14. 6. 2021, 19.30
Deli članek:

Sanjski Gregor je ta vikend razveselil večino deklet, ko je iz tekme izločil dežurno »zlobnico« Mary Ševo, češ da se mu zdi preveč hladna oseba.

Pop TV
»Če sem zlobna, sem pa zlobna,« Mary pravi o tem, kako so jo prikazali v oddaji, čeprav je v resnici drugačna.

Sedemintridesetletna stilska svetovalka iz Kranja mu ne oporeka: »Ja, sem malo hladna, priznam, a to ne pomeni, da nimam čustev, le da potrebujem dlje časa, da se odprem. Zaradi slabih izkušenj iz preteklosti ne zaupam takoj kar vsakemu, težko me je kupiti z lepimi besedami. In v tako hitrem času se ne morem zaljubiti, pri meni to ne gre.«

Vam je bil Gregor sicer všeč?

Vizualno ja, karakterno pa težko rečem, ker je to le šov in vsa ta pravilnost in »pocukranost« me ne kupi. Jaz moram spoznati osebo tudi v slabih trenutkih, ne le, ko je vse lepo. Če je Gregor tudi v resnici takšen, kot je bil v oddaji, bi šla težko skupaj, ker se mi zdi, da sem morda vseeno premočen karakter zanj. In zato ob sebi tudi potrebujem močno osebnost.

On ni dovolj močnega značaja?

Mislim, da ne.

Se vam zdi, da v oddaji igra?

Kaj pa vem. V resničnem življenju ga ne poznam, a oddaja je le šov ... Saj ne pravim, da ne moreš tako priti do ljubezni, vse je možno, ampak to ni šov Ljubezen, ampak Sanjski moški, tako da Gregor v njem predstavlja sebe. Pretirana prijaznost … Nekaj se vedno skriva za njo. Saj pravim: jaz težko zaupam, ne kupiš me z lepim obnašanjem, žal.

V oddaji ste brutalno iskreni, ste takšni tudi v resničnem življenju?

Res je. Jaz se ne silim v ospredje kot nekatere, zato delujem hladna. A če je treba kaj povedati, sem surovo iskrena, vem. Za nekatere zna biti to boleče, čeprav ne mislim slabo. Sem odrezava, se zavedam in to priznam.

V oddaji vas vidimo kot največjo zlobnico …

Ja, res so me tako predstavili. Morda se niti ne zavedaš, kakšen si, dokler se ne vidiš na televiziji. Zdaj ko se gledam, sem morda na trenutke res izpadla malo zlobna, a to je del produkcije, nekdo pač mora biti zloben. Ne vem, zakaj so me želeli predstaviti tako in so pokazali samo neke take moje momente … Jaz nisem zlobna, če bi bila, ne bi imela toliko prijateljev. Zame so dejanja tista, ki štejejo. Tisti, ki mislijo, da sem zlobna, naj ... Itak niso družba zame. Tisti, ki se z mano družijo, pa vedo, da nisem.

Torej niste jezni, da so vas v oddaji tako prikazali?

To moraš malo vzeti v zakup, če greš v resničnostni šov in se izpostaviš vsej Sloveniji. V oddaji nisem bila žaljiva do nikogar. Nisem jezna, zakaj bi bila? Ne dam veliko na mnenje drugih, sploh ne tistih, ki me ne poznajo. To mi ne seže do srca.

Ste dobili negativne komentarje?

Na začetku je bilo malo več nelagodnih sporočil, a če bi se z vsakim obremenjevala … Določeni ljudje so res zlobni, kakšne stvari pišejo ... Takšnih sporočil sploh ne odpreš, blokiraš pošiljatelja in greš naprej. Veš, kaj si, in gledaš svoj cilj. Najbolj pomembno je, da ohraniš pozitivno razmišljanje.

Kako na vaš nastop v oddaji gledajo vaši domači in prijatelji?

Malo se šalimo, saj vsi vedo, da v resnici nisem takšna, kot me vidite v oddaji. Se tudi sama pošalim na svoj račun in rečem: zlobnica je tukaj! Ne smeš biti zamerljiv.

Kaj želite Gregorju?

Privoščim mu vso srečo v življenju.

Pop TV
Vrtnice ni dobila, ker je za Gregorja preveč hladna oseba.